|
דרוג:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
מדריך מישלן מרחיב את טביעת הרגל הגלובלית שלו עם הגעתו לאוטארואה ניו זילנד
אוקלנד, ניו זילנד, 5 בנובמבר 2025, ACCESS Newswire :
מישלן שמחה להודיע על הגעתו של מדריך מישלן (MICHELIN Guide) לאוטארואה ניו זילנד, המסמן את ההתרחבות הראשונה שלה אי פעם לאוקיאניה. המהדורה הראשונה תכסה ארבעה יעדים קולינריים תוססים: אוקלנד, וולינגטון, קרייסטצ'רץ' וקווינסטאון.
תהליך בחירת המסעדות, שאמור להיחשף באמצע 2026, כבר בעיצומו, שכן מבקרי מדריך מישלן נמצאים כעת בשטח, סועדים בעילום שם כדי לזהות את המסעדות הטובות ביותר המציגות את האופי הייחודי של הסצנות הקולינריות של אוקלנד, וולינגטון, קרייסטצ'רץ' וקווינסטאון.
גוונדל פולנק (Gwendal Poullennec), המנהל הבינלאומי של מדריך מישלן אומר: "אנו נרגשים להביא את מדריך מישלן לאוטארואה ניו זילנד בפעם הראשונה. המדינה מציעה נוף קולינרי עשיר ומגוון, המעוצב על ידי המורשת המאורית הילידית שלה, השפעות האוקיינוס השקט ודור חדש של שפים הדוגלים בתוצרת מקומית ביצירתיות ותשוקה. על ידי הדגשת המסעדות יוצאות הדופן של אוקלנד, וולינגטון, קרייסטצ'רץ' וקווינסטאון, אנו מקווים לחלוק עם העולם את הטעמים והכישרון הייחודיים שהופכים את ניו זילנד ליעד גסטרונומי מרגש כל כך".
הרחבת מדריך מישלן לאוטארואה ניו זילנד מתאפשרת הודות לתמיכה המוערכת של תיירות ניו זילנד.
שרת התיירות והאירוח של ניו זילנד, לואיז אפסטון, אמרה: "ההכרה הזו היא יותר מניצחון עבור השפים והייננים שלנו - זה ניצחון לכל מגזר האירוח והתיירות שלנו. זה מציין את המסירות והכישרון המדהימים של האנשים שמביאים את חוויות האוכל והמשקאות שלנו לחיים מדי יום".
מנכ"ל תיירות ניו זילנד, רנה דה מונצ'י, אמר: "לא יכולנו להיות גאים יותר בסצנת המזון והמשקאות התוססת שלנו, וזה מרגש לראות אותה זורחת כעת על הבמה הבינלאומית באמצעות מדריך מישלן היוקרתי. ההכרה לא רק מבליטה את המצוינות הקולינרית שלנו אלא גם מאותתת לעולם שניו זילנד היא יעד חובה לביקור. אנו מזמינים בחום את העולם לבוא ולחוות אותה בעצמם - לטעום את טעמי הארץ הזו ולגלות את הסיפורים מאחורי כל צלחת ומזיגה".
יעד גורמה
אאוטארואה ניו זילנד היא ארץ המעוצבת על ידי מיזוג של תרבויות והשפעות קוסמופוליטיות עכשוויות. המטבח שלה משקף את כור ההיתוך הזה של מסורות, בשילוב עם שפע של תוצרת מקומית ברמה עולמית. מירקות עונתיים טריים ועד כבש ובקר איקוניים שניזונו מעשב, המרכיבים הניו זילנדיים משודרגים למטבח מודרני הכולל כשרון בינלאומי ומשולב עם כמה מהיינות המוערכים ביותר בעולם.
ההצטרפות למדריך מישלן מציבה את ניו זילנד על המפה הקולינרית העולמית, יעד שבו אוכל הוא חוויה ששווה לנסוע בשבילה. הוא נותן תוקף למצוינות של השפים, המפיקים והאירוח של ניו זילנד ומזמין מטיילים בעלי אבחנה לחקור באמצעות טעם. עם אור הזרקורים של מישלן, סיפור האוכל של ניו זילנד הופך לחלק משיחה גלובלית - מניע תיירות, מעלה את הכישרונות המקומיים ומעמיק את ההערכה הבינלאומית לטעמים הייחודיים ולמנאקיטנגה שלו.
אפליקציית מדריך מישלן העולמית- The MICHELIN Guide למכשירי iOS ואנדרואיד .
iOS
Android
facebook.com/MichelinGuideAsia
youtube.com/@MICHELINGuideAsia
אודות מישלן:
מישלן (Michelin) בונה יצרנית מובילה בעולם של חומרים מרוכבים וחוויות משנות חיים. מישלן, חלוצה בחומרים מהונדסים במשך יותר מ-130 שנה, נמצאת בעמדה ייחודית לתרום תרומה מכרעת להתקדמות האנושית ולעולם בר-קיימא יותר. בהסתמך על הידע העמוק שלה בחומרים מרוכבים פולימרים, מישלן מחדשת ללא הרף כדי לייצר צמיגים ורכיבים באיכות גבוהה ליישומים קריטיים בתחומים תובעניים מגוונים כמו ניידות, בנייה, אווירונאוטיקה, אנרגיות דלות פחמן ובריאות. הטיפול המושקע במוצריה והידע המעמיק של הלקוחות מעוררים השראה במישלן להציע את החוויות הטובות ביותר. זה משתרע על פני מתן פתרונות מחוברים מבוססי נתונים ובינה מלאכותית לציים מקצועיים ועד להמלצה על מסעדות ומלונות מצטיינים שנאספו על ידי מדריך מישלן. המטה של מישלן נמצא בקלרמון-פראן, צרפת, ויש לה נוכחות ב-175 מדינות והיא מעסיקה כ- 129,800 עובדים. (www.michelin.com).
למידע נוסף - מדיה
Michelin
Special Group
עקבו אחר כל החדשות שלנו ב-X
@Michelin
מקור: מישלן Michelin
*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית ACCESS Newswire
לפרטים נוספים: נוי תקשורת 03-6026026 זהר 052-2641769
|