GA-ASI ו-Barzan Holdings חתמו על מזכר הבנות

דרוג:

 

 

GA-ASI ו-Barzan Holdings חתמו על מזכר הבנות

החברות ישתפו פעולה בפיתוח מערכת ניהול קרב מתקדמת

דוחה, קטאר, 19 בינואר 2026,  ACCESS Newswire : 

General Atomics Aeronautical Systems, Inc (GA-ASI) - המובילה העולמית במערכות בלתי מאוישות – ו-Barzan Holdings, המובילה הלאומית בהגנה וביטחון של קטאר, חתמו על מזכר הבנות לשיתוף פעולה בפיתוח יכולות תוכנה מתקדמות לניהול קרב. החתימה התקיימה ביום שני במהלך התערוכה והכנס הבינלאומי להגנה ימית בדוחא (DIMDEX).

מזכר ההבנות מספק מסגרת לשיתוף פעולה בין GA-ASI, GA-Intelligence ו-Barzan Holdings לפיתוח פתרונות תוכנה המשפרים את המודעות למצב ברמת זירת הפעולה ומאפשרים עיבוד, קורלציה והפצה יעילה של מודיעין. יכולות אלו נועדו לתמוך בקבלת החלטות מהירה ואיכותית יותר בסביבות מבצעיות מורכבות ורב-תחומיות.

עבור ג'נרל אטומיקס, ההסכם מדגיש את החשיבות האסטרטגית של שיתוף הפעולה עם Barzan Holdings  ומדינת קטאר. השותפות משקפת מחויבות משותפת לשיתוף פעולה ארוך טווח, חדשנות טכנולוגית וקידום פתרונות פיקוד ובקרה הדדיים התואמים לדרישות ההגנה והתעופה המודרניות.

בנוסף למערכות המטוסים הבלתי מאוישות הטובות מסוגן, GA-ASI היא מפתחת מובילה של מערכות מודיעין, מעקב וסיור (ISR) מוטסות, בעוד של-GA-Intelligence יש את היכולת לקחת מאות מקורות של נתונים מסחריים, כולל נתונים המסופקים מהמערכות הבלתי מאוישות של GA-ASI, כדי לייצר תמונה תפעולית מקיפה.

"שיתוף הפעולה עם Barzan וקטאר הוא מרכזי בגישתה של GA לאספקת יכולות רלוונטיות מהדור הבא מבחינה מבצעית", אמר מנכ"ל GA-ASI, לינדן בלו. "על ידי שילוב המומחיות של GA במערכות משימה ואוטונומיה עם התובנה האזורית וההתמקדות הביטחונית של Barzan, אנו ממוקמים לקידום פתרונות ניהול קרב המשפרים באופן משמעותי את המודעות למצב ואת ניצול המודיעין".

אודות GA-ASI

General Atomics Aeronautical Systems, Inc היא היצרנית המובילה בעולם של מערכות מטוסים ללא טייס (UAS). עם יותר מ-9 מיליון שעות טיסה, ליין ה- Predator® של UAS טס כבר למעלה מ-30 שנה וכולל את MQ-9A Reaper®, MQ-1C Gray Eagle® 25M, MQ-20 Avenger®, ואת MQ-9B SkyGuardian®/SeaGuardian®. החברה מחויבת לספק פתרונות לריבוי משימות עם זמן ממושך המספקים מודעות מתמשכת למצב ויכולת תקיפה מהירה.

 

למידע נוסף, בקרו באתר www.ga-asi.com.

 

Avenger, EagleEye, Gray Eagle, Lynx, Predator, Reaper, SeaGuardian ו- SkyGuardian הם סימנים מסחריים של General Atomics Aeronautical Systems, Inc, הרשומים בארצות הברית ו/או במדינות אחרות.

אודות GA-Intelligence

General Atomics Integrated Intelligence, Inc היא חברת מדעי נתונים, פיתוח תוכנה והנדסת מערכות המתמקדת בפיתוח יכולות אנליטיקה מתקדמות ללקוחות במגזר הציבורי והפרטי כאחד, עם דגש חזק על כלים התומכים בניהול נתונים במרחב ובזמן, קורלציה והיתוך נתונים מרובי מקורות/multi-INT, מעקב, רזולוציה של ישויות, חיזוי מיקום ומודעות מצבית גלובלית רב-תחומית (MDGSA) הממנפת מקורות נתונים בנפח/מהירות קיצוניים במיוחד.

אודות Barzan Holdings

Barzan Holdings היא חברה מובילה בתחום ההגנה והביטחון שמטרתה לחזק את ריבונותה ומעמדה האסטרטגי של קטאר באמצעות השקעה בפיתוח ארוך טווח של יכולות ההון האנושי והכוחות המזוינים שלה. כשער המסחרי לתעשייה הצבאית של המדינה, Barzan Holdings שמה דגש על שיתופי פעולה משמעותיים ושותפויות גלובליות המעודדות חילופי ידע והשקעות בטכנולוגיות הגנה חדשניות, כדי לשמור על קטאר בחזית הזדמנויות השוק הנוכחיות והעתידיות. באמצעות פורטפוליו ההשקעות והשיתופי פעולה הגלובליים שלה, Barzan Holdings משמשת כמרכז ידע וטכנולוגיה שמקדם יעילות באספקה ובביצוע כדי לענות על הצרכים השונים של מגזר ההגנה והביטחון של קטאר.

למידע נוסף – מדיה

GA-ASI Media Relations
General Atomics Aeronautical Systems, Inc.
[email protected]
(858) 524-8101

מקור: General Atomics Aeronautical Systems, Inc.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית ACCESS Newswire

לפרטים נוספים: נוי תקשורת 03-6026026 זהר 052-2641769



© כל הזכויות שמורות למערכת פרסום הודעות יחסי ציבור בניית אתרים ע"י בניית אתרים