חברת TMcyber מקבוצת T&M חתמה על הסכם שותפות עם Palo Alto Networks בתחום אבטחת סביבות OT וIoT

דרוג:

הפתרונות יוצעו לארגונים בישראל במודל שירות מנוהל (MSSP) או כהטמעה מקומית (On-Premise) ,במטרה להגן על תשתיות תפעוליות, מערכות תעשייתיות וסביבות IoT מפני איומי הסייבר המתפתחים

ישראל, יוני 2026 חברת TMcyber מודיעה על חתימת הסכם שותפות עם Palo Alto Networks,  במסגרתו תשווק ותטמיע בישראל את פתרונות החברה להגנת סייבר בסביבות OT     (Operational Technology) ו. (Internet of Things) IoT   השותפות נחתמה באמצעות חברת זברה, המפיצה של פאלו אלטו בישראל.

במסגרת שיתוף הפעולה, תציע חברת TMcyber את פתרונות האבטחה המתקדמים של Palo  Alto Networks  בשני מודלים מרכזיים: שירות מנוהל (MSSP) באמצעות מרכזי השירות והבקרה של הקבוצה, וכן הטמעה מקומית (On-Premise) עבור ארגונים המבקשים לנהל את מערך האבטחה באופן עצמאי בתוך סביבת ה -IT וה-OT שלהם.

המהלך נועד לתת מענה לצורך הגובר של ארגונים בהגנה על מערכות תפעוליות ותשתיות קריטיות ולא רק ניטור, לנוכח העלייה בהיקף ובתחכום של מתקפות סייבר המכוונות למפעלי ייצור, מרכזים לוגיסטיים, מערכות אנרגיה, קמפוסים חכמים, בתי חולים, תשתיות תחבורה וארגונים המחזיקים ציוד קצה מחובר.

בניגוד לסביבות IT מסורתיות, מערכות OT ו-IoT כוללות מגוון רחב של רכיבים, בקרים, חיישנים ומכשירים מחוברים, אשר רבים מהם לא תוכננו במקור להתמודד עם איומי סייבר מודרניים. כתוצאה מכך, ארגונים נדרשים כיום ליכולת מלאה של גילוי נכסים, ניתוח התנהגות, זיהוי חריגות ואכיפת מדיניות אבטחה אחידה והגנה על כלל המערכות המחוברות.

פתרונות OT וIoT  של Palo Alto Networks מאפשרים לארגונים לקבל נראות מלאה של כלל הנכסים המחוברים לרשת, לזהות סיכונים ופגיעויות בזמן אמת, לנהל מדיניות אבטחה אחידה, להגן ולהקטין משמעותית את משטח התקיפה של הארגון.

לדברי שי קידר, מנכ"ל TMcyber ומנהל פעילות הסייבר בקבוצת T&M :
"
העולם התפעולי והתעשייתי הופך מחובר יותר מאי פעם, אך במקביל גם חשוף יותר לאיומי סייבר. השותפות עם Palo Alto Networks מאפשרת לנו להביא לשוק הישראלי פתרונות מהשורה הראשונה, המשלבים נראות, בקרה והגנה מתקדמת על סביבות OT ו .IoT אנו מציעים ללקוחותינו גמישות מלאה בבחירת מודל ההטמעה ומעטפת שלמה  החל משירות מנוהל ועד לפריסה מקומית מלאה בהתאם לצורכי הארגון ורמת הבשלות שלו."

 


© כל הזכויות שמורות למערכת פרסום הודעות יחסי ציבור בניית אתרים ע"י בניית אתרים