American Wave Machines הגישה תביעה בגין הפרת פטנט נגד WhiteWater West Industries

דרוג:

 

American Wave Machines הגישה תביעה בגין הפרת פטנט נגד WhiteWater West Industries

 

סולנה ביץ', קליפורניה, 2 באוקטובר 2026,  ACCESS Newswire : 

 

American Wave Machines, Inc. (AWM), חברת טכנולוגיית הגלישה העומדת מאחורי מתחמי הגלישה PerfectSwell® ברחבי העולם, הודיעה על הגשת תביעה בגין הפרת פטנט נגד WhiteWater West Industries, Ltd. (WhiteWater). התביעה, שהוגשה לבית המשפט המחוזי של ארצות הברית במחוז הדרומי של פלורידה, נוגעת למערכת הגלים Endless Surf של WhiteWater, המותקנת בימים אלה בפארק גלישה הנבנה בפלסמיר, פלורידה.

 

ברוס מקפרלנד, נשיא AWM, מצהיר: "מתחמי גלישה משגשגים הודות למקוריות, אותנטיות והשקעה הנדסית משמעותית. בעוד אנו מברכים על המשך הצמיחה בתחום, צמיחה זו חייבת לכבד את זכויות הקניין הרוחני של מי שהיו החלוצים בו. הליכים משפטיים אלו נחוצים כדי להגן על הטכנולוגיה המוגנת בפטנט שלנו, על ההשקעות העומדות בבסיסה, ועל שוק הוגן וחוקי עבור הממציאים המקוריים".

 

החדשנות שאנו מגינים עליה

 

כדי להבין על מה AWM מנסה להגן, כדאי להבין קודם כיצד נוצרה הטכנולוגיה שלה. בפרק זה של הפודקאסט Views from the Bus, המייסד ברוס מקפרלנד מצטרף למנחה בוב ריף מ- San Diego Sport Innovators כדי לשוחח על ראשית דרכה של החברה ועל הפיתוח של טכנולוגיית PerfectSwell®.

[לחצו כאן לצפייה בפרק]

למידע נוסף - מדיה

Jane McFarland
[email protected]

 

מקור: American Wave Machines, Inc.

 

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית ACCESS Newswire

 

לפרטים נוספים: נוי תקשורת 03-6026026 זהר 052-2641769


© כל הזכויות שמורות למערכת פרסום הודעות יחסי ציבור בניית אתרים ע"י בניית אתרים