פותחים דלתות
מידעטק הטמיעה מערכת בחברת פלרז הנדסה
חברת מידעטק טכנולוגיות מידע בע"מ השלימה פרויקט הטמעת מערכת Priority בחברת פלרז הנדסה בע"מ, המתמחה בייצור מוצרי מיגון ומוצרים שונים לענף הבנייה. החברה מפתחת מוצרים חדשים ומתקדמים בתחום המרחב המוגן ומפתחת מוצרים חדשים ומתקדמים למבני ציבור ומגורים הכוללים דלתות כניסה, דלתות אש, דלתות פח, חדרי טרפו, ארונות שירות, דלתות אקוסטיות ורפפות, המשלימים עם מוצרי המרחב המוגן.
במסגרת הפרויקט הוטמעו מודול רכש, שיווק ומכירות, ייצור, כספים, מלאי, שירות ואחזקה. כמו כן, מידעטק פיתחה מערכת ייחודית של קונפיגורטורים לעולם הדלתות, הבודקת נוכחות פריטים רלוונטיים במערכת, ובהיעדרם, מסוגלת להקים אותם באופן אוטומטי.
חנה שראל, מנכ"לית חברת מידעטק: "מידעטק הביאה עימה לפלרז את הנסיון הרב שצברה בהטמעת מערכת Priority בעולם מפעלי יצור הדלתות. במסגרת הפרויקט הטמיעה מידעטק מודול קונפיגורטור יחודיי שפותח על ידה, המאפשר באמצעות סט של מאפיינים יחודיים ובשילוב נוסחאות מורכבות, הגדרה אוטומטית של עץ המוצר ותמחור מוצרים אוטומטי לפי דרישות הלקוח. המערכת תאפשר לפלרז לתת ללקוחותיה מענה לדרישות יחודיות ותסייע לה להתמודד בשוק התחרותי שבו היא פועלת"
מפלרז נמסר: "בחרנו להטמיע את תוכנת ה-Priority בשיתוף פעולה עם חברת מידעטק, לאחר בדיקה יסודית ומעמיקה של זיהוי חלופות התוכנה האיכותיות המצויות בשוק, ולאחר שזיהינו כי חברת מידעטק היא זו שתוכל לבצע פרויקט כה מורכב זה, באופן הטוב ביותר עבורנו.
לאורך כל שלבי הפרויקט, משלב האפיון דרך שלב העלייה לאוויר, התמיכה והליווי שקיבלנו מחברת מידעטק הוכיחו לנו כי ההחלטה הייתה נכונה עבורנו, וכי שיתוף פעולה זה של בחירת תוכנה ומטמיע איכותי אפשרו לנו לעבור למערכת מורכבת ומעמיקה באופן חלק עד כמה שניתן, תוך מעבר ארגוני כללי לסביבת עבודה ממוחשבת, כמעט בכל הפונקציות הארגוניות והביצועיות שלנו."
חברת מידעטק מתמחה ביישומי Priority ובפיתוח מודולים לסביבת Priority.
לאתר מידעטק: www.medatech.com
|
כתבות נוספות בקטגוריה הייטק וטכנולוגיה
 |
חבילת ההונאה והאבטחה המשולבת ביותר של Mavenir מעצי |
 |
Zoom Cares (נאסד"ק: ZM ) הכריזה על התחייבות בשיעור |
 |
Zoom Communications, Inc. (נאסד"ק: ZM) הציגה עידן |
 |
Denodo, חברה מובילה בניהול נתונים, הכריזה על תמיכה |
 |
UBiqube, המובילה העולמית בתיאום ומיכון של תשתיות I |
 |
General Atomics Aeronautical Systems, Inc (GA-ASI) |
 |
Quest Software, מובילה עולמית בניהול נתונים, אבטחת |
 |
Nedap (AMS:NEDAP), מובילה עולמית בפתרונות אבטחה פי |
 |
Space42 (ADX: SPACE42), חברת טכנולוגיית חלל מונעת |
 |
General Atomics Aeronautical Systems, Inc (GA-ASI) |
 |
Zoom Communications, Inc (נאסד"ק: ZM) הודיעה היום |
 |
AI-Media (ASX: AIM), מובילה עולמית בפתרונות שפה מב |
 |
OMP ו-Evonik Oxeno מכריזות על עלייה לאוויר מוצלחת |
 |
Elixir הכריזה היום על התקדמות משמעותית בבקשת הפטנט |
 |
Xsight Labs, חברה מובילה למוליכים מחצה ללא ייצור |
 |
ב-RSNA 2025, חברת AGFA HealthCare תחשוף את חבילת ח |
 |
Mavenir, ספקית תשתית הרשתות הפועלות בענן, הכריזה ה |
 |
Mavenir, ספקית תשתית הרשתות הפועלות בענן, הודיעה ע |
 |
UBiqube, המובילה העולמית בתיאום ומיכון של תשתיות I |
 |
האקדמיה לטלוויזיה העניקה ל-Zoom Communications, In |
הוסף תגובה
תגובות ( תגובות)