חברת 'שומרי משקל' עולה בקמפיין חדש להשקת מסלול לחודשי החורף – 'הרזיה מונעת'
קמפיין "הרזיה מונעת" לחורף 2012 של שומרי משקל יעלה לאוויר השבוע (ערוץ 2 ו- 10 ובאתרי אינטרנט), באמצעות משרד הפרסום "גליקמן-נטלר-סמסונוב", בהשקעה של מיליון ₪ . הקמפיין מזמין את הלקוחות למסלול הרזיה להתמודדות עם השמנת החורף ומציע הצטרפות במחיר אטרקטיבי של 250 ₪ לחודש .
קמפיין 'הרזיה מונעת' יכלול בהמשך פרסום בעיתונות הארצית המקומית ומגזינים באתרי האינטרנט המובילים ותחרות נושאת פרסים בפיסבוק עם גברת פלוס + של 'שומרי משקל' במטרה לייצר מודעות מרבית בקרב קהלי היעד להשמנת החורף.
שומרי משקל, חברת ההרזיה המובילה בארץ ובעולם, הכריזה השבוע על "הרזיה מונעת" - מסלול שיסייע לך לרזות ויעזור לך להימנע מהשמנת החורף, תחת הסלוגן "החורף הזה אין כניסה לק"ג העודפים ! ". מדובר במסלול מעורר מוטיבציה עם תמיכה להרזיה, המעניק כלים לתכנון והצבת יעדים ולאורך חיים בריא יותר.
לילית רומם, מנכ"לית ומפתחת תכניות הרזיה בשומרי משקל ישראל: "רגע לפני עונת האביב ועם ההכרזה על שנת הבריאות בישראל, החלטנו להקדים תרופה למכה –לסייע לכם להפטר מהקילוגרמים המיותרים "של החגים" ולהימנע מהשמנת החורף.בשומרי משקל . במקום לוותר לעצמך בחורף , ולתפוח , מהיום מרזים בחורף עם תוכנית הרזיה מתונה ומבוקרת ליווי, תמיכה ורתימה אקטיבית של המרזה" ונהנים מגוף חטוב כבר באביב.
|
כתבות נוספות בקטגוריה טיפוח, בריאות וספורט
 |
Squawka פרסמה ניתוח מבוסס נתונים שבודק באופן עמוק |
 |
מינוביה תרפיוטיקס Minovia Therapeutics Ltd. ("מינו |
 |
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הזר |
 |
BAT הכריזה כי סקר חדש שנערך בקרב מומחי מדיניות בש |
 |
אנג'ליני פארמה (Angelini Pharma), חלק מ- Angelini |
 |
Minovia Therapeutics Ltd("מינוביה" או "החברה"), ח |
 |
TruMerit, מובילה עולמית בפיתוח כוח אדם בתחום הבריא |
 |
כאב פתאומי וחזק בפי הטבעת עלול להפתיע רבים, בעיקר |
 |
אנטרה ביו Entera Bio Ltd. (נאסד"ק: ENTX), מובילה |
 |
דיקור סיני הוא פתרון טבעי, יעיל ובטוח לבעיות כאב כ |
 |
Extrovis AG, חברת תרופות גלובלית המתמקדת בחדשנות מ |
 |
EAACI השיקה את קמפיין המודעות לאלרגיה לאנטיביוטיקה |
 |
Dr. Falk Pharma GmbH, חברת תרופות מבוססת מחקר המתמ |
 |
אנטרה ביו Entera Bio Ltd. (נאסד"ק: ENTX), מובילה |
 |
GEN Pharmaceuticals (GENIL.IS), חברת התרופות המומח |
 |
ההרשמה פתוחה כעת למהדורה הבינלאומית הראשונה אי פעם |
 |
המכשיר הביתי המתקדם ביותר להסרת שיער בישראל |
 |
עם למעלה מ-7,600 נציגים, כנס EAACI 2025 עלה לכותרו |
 |
מחקר חדש שנערך בדנמרק אינו מוצא קשר בין אלומיניום |
 |
האם אתה סובל מבעיות אין אונות? אל תהסס לפנות למטפל |
הוסף תגובה
תגובות ( תגובות)