נותנים "יותר" לחיילים גם בסלולאר
* ההסכם, שמתבצע באמצעות מועדון "יותר", מועדון ההטבות לחיילי החובה של האגודה למען החייל, מקנה לחיילים הטבות בלעדיות
בקבוצות מיקוד שנערכו, עלה כי החיילים הביעו שביעות רצון גבוהה מהשילוב בין פלאפון והאגודה למען החייל
לבקשת האגודה למען החייל, פלאפון תעניק במסגרת ההארכה הטבות חדשות לחיילים כגון זמן אויר במתנה, קדימות לחיילים במרכזי השירות ומסלולי סמארטפונים מיוחדים לחיילים
אביגדור קהלני, יו"ר האגודה למען החייל: "במסגרת מחויבותנו לרווחת החיילים אנו פועלים לסייע להם גם בתחום הסלולארי, ולהשיג עבורם את המסלול המשתלם ביותר עבורם"
האגודה למען החייל הודיעה היום על מימוש האופציה להארכת ההסכם עם חברת פלאפון בתום 3 שנות התקשרות. בימים אלה מסתיימות שלוש שנים ראשונות של שיתוף פעולה מוצלח בין החברה לבין האגודה באמצעות מועדון "יותר", מועדון ההטבות לחיילי החובה של האגודה.
במסגרת הארכת ההסכם, פלאפון התחייבה להמשיך ולהציע לחיילים מסלולים אטרקטיביים ביותר ולהעניק להם שירות מועדף במרכזי החברה.
בנוסף, פלאפון מציעה לחיילים חבילות סלולאר בתעריפים אטרקטיביים לזמן אוויר ולמסרונים, ותעריפים נמוכים אף יותר בסופי שבוע.
בהסכם ההארכה ניתן דגש לאוכלוסיות מיוחדות של חיילים לוחמים וחיילים בודדים. בקבוצות מיקוד מיוחדות שנערכו עם חיילים, עלה כי פלאפון נתפסת כחברה המספקת את המענה הכולל הטוב ביותר עבור חיילים. עוד עלה מקבוצות המיקוד, כי העובדה שהאגודה בחרה דווקא בפלאפון, מבין כל חברות הסלולר, מאירה את פלאפון באור חיובי, כמי שעומדת בסטנדרט גבוה של שירותיות וכחברה ערכית והוגנת.
יצוין כי בשלוש השנים האחרונות העניקה פלאפון חסויות ומימנה הטבות ומוצרים לרווחת חיילים מעבר לכתוב בהסכם, בהיקף של מיליוני שקלים בשנה.
הזכאים ליהנות מההסכם הם חיילים בשירות חובה, חיילים בשירות חובה המשרתים כשוטרי משמר הגבול ומשטרת ישראל, לרבות שירות בתי הסוהר, עתודאים, בני או בנות שירות הלאומי וכל מיועד לשירות בטחון (מלש"ב), המחזיק בידיו צו התייצבות לשירות חובה.
מועדון 'יותר', מועדון ההטבות וההנחות לחיילי החובה של האגודה למען החייל, הינו אחד ממועדוני הצרכנות הגדולים במשק. החברות בו הינה חינם. במסגרת המועדון זוכים החיילים להטבות ברכישה במאות רשתות ובתי עסק בכל רחבי הארץ. במסגרת פעילותו מקדם המועדון הטבות רבות למשרתי החובה שהעיקריות שבהן הן כרטיס אשראי ייעודי וההסכם הסלולארי בתנאים אטרקטיביים ביותר.
|
כתבות נוספות בקטגוריה הייטק וטכנולוגיה
 |
חברת AirX הציגה שירות Wi-Fi מהיר לשימוש במהלך הטיס |
 |
Hightouch, הפלטפורמה המובילה לשיווק מבוסס סוכני בי |
 |
General Atomics Aeronautical Systems, Inc.(GA-ASI |
 |
YYForce Inc (נאסד"ק: YFOR) ("YYForce" או "החברה"), |
 |
חברת Tec-Do אירחה היום בגואנגג'ואו את ועידת הצמיחה |
 |
טקס פרסי המצוינות של Telecom Review חתם את הפסגה ה |
 |
שיתוף הפעולה בין Elevate Farms Inc. ל-Digital Reef |
 |
General Atomics Aeronautical Systems, Inc.(GA-ASI) |
 |
YYForce Inc (נאסד"ק: YFOR) ("YYForce" או "החברה"), |
 |
Templafy, פלטפורמת דור יצירת המסמכים הסוכנית, הכרי |
 |
Egg Medical הודיעה על פרסום מחקר פרוספקטיבי בכתב ה |
 |
YYForce Inc (נאסד"ק: YFOR) ("YYForce" או "החברה"), |
 |
חברת Starburst הודיעה היום על זמינות כללית מוגבלת |
 |
במסגרת כנס הלקוחות השנתי שלה Zoomtopia, הציגה היום |
 |
Denodo, חברת שכבות הנתונים לבינה מלאכותית, הכריזה |
 |
YYForce Inc (נאסד"ק: YFOR) ("YYForce" או "החברה"), |
 |
The Observer פרסם את מדד ערי הבינה המלאכותית הראשו |
 |
Johnson & Johnson תציג טכנולוגיות כירורגיה דיגיטל |
 |
חברת Novastart הודיעה על גישה חדשה המאפשרת לעד 10 |
 |
במשך עשורים, תוכנות עסקיות התבססו על אותה הנחת יסו |
הוסף תגובה
תגובות ( תגובות)