"זרעים של אהבה" - הצצה לתוך אחד הפרקים

דרוג:

הצצה לתוך אחד הפרקים:

בררתי בקבלה היכן נמצא המרכז המסחרי, למזלי לא היה זה רחוק מהמלון. לאחר שהתמקמתי בחדרי, השארתי את כל חפצי והלכתי לאכול. ממש בקרבת המלון, ישנה מסעדה מאד עממית וחביבה, כל הסועדים היו מקומיים, לא ידעתי מה להזמין אך הכל נראה כל כך טעים ואיכותי, לבסוף כשניגש המלצר ביקשתי מנת כבש מהתנור עם סלט יווני ענק. בתחילה הוא הביא מנות קטנות לטעימות, אחת יותר טעימה מקודמתה, מיני סלטים של חצילים, טחינה עם עגבניות ובזיליקום, עלי גפן ממולא באורז, ופיתות דקות. כשהגיע הכבש הייתי כבר שבע לגמרי, אבל כשטעמתי אותו הרגשתי שהגעתי לגן עדן, הבשר פשוט נימוח בפה, עסיסי ורך, מלא בתיבול עדין ונותן לך חשק לעצום את עיניך ולדמות שאתה אוכל מזון של מלכים, שבכל ביס שאתה מכניס לפיך, אתה מזרים לדמך כמות נוספת של סרטונין.

כשסיימתי, בקושי יכולתי לעמוד על רגלי, הבירה הקרה שלגמתי, התוספות והכבש, רציתי רק לגרור את עצמי למלון ולשכב לנוח, אך היו בפני משימות שהחזירו אותי מהר מאד למציאות.

יצאתי מהמסעדה והלכתי ישר לחנות לחומרי בנין, קניתי סרט הדבקה רחב, שני קילו גבס באריזת קרטון, ודלי מפלסטיק. בבית המרקחת רכשתי קביים מאלומיניום וגאזה רחבה וארוכה שמיועדת לחסימת שטפי דם.

חזרתי למלון, נכנסתי לחדרי ונעלתי את הדלת כשאני משאיר בחוץ את התג ״נא לא להפריע״.

הצמדתי את שקיות הזרעים מסביב לרגלי, והתחלתי לתפוס שקית אחר שקית בסרט ההדבקה. לאחר שכל הזרעים סובבו את רגלי מהקרסול ועד המפשעה, הכנתי את הגבס, ערבבתי אותו בדלי הפלסטיק בעזרת כף הניקוי של אסלת בית השימוש, חבשתי באריג בגאזה את רגלי ומרחתי את החבישה בגבס, שכבות דקות אחת על גבי השניה, לאחר שכל הרגל היתה מכוסה בגבס, שכבתי על גבי ונתתי לו להתייבש. לא זזתי שלא יסדק.

לאחר כשעתיים של סבל, הקשתי על הגבס ווידאתי שהוא התקשה לחלוטין, ייבשתי אותו במייבש השיער כדי שיתקשה במקומות בהן היה הצורך לחזקו. חזרתי על הפעולה בפעם נוספת, שוב גאזה מלופפת ועליה מריחה נוספת של גבס , ושוב ייבוש בעזרת מייבש השיער ושכיבה ללא נוע. השעה היתה כבר אחר חצות, התהלכתי לאורכו ולרחבו של החדר בעזרת הקביים, הכל נראה אותנטי לחלוטין, לכלכתי מעט את הגבס באבק אותו גירדתי מהרהיטים ומרצפת המרפסת כדי שלא יראה חדש מידי, גזרתי את מכנסי הג׳ינס הישנים שלי במכנס של הרגל המגובסת עד הברך, כך שהמכנס כיסה בחלקו את הגבס, התלבשתי. את הנעל לא יכולתי ללבוש ונאלצתי להשאירה בילקוט הגב שלי.

נרדמתי עם הרגל המגובסת שנחה על מגבת הרחצה הפרוסה על המיטה, את הדלי שטפתי היטב והשלכתי אותו לחדר המנקות, כל שאריות של גבס הורדתי בשרותים עם המים, לא היה ולו זכר קל למה שהתרחש בחדר.

בחמש בבוקר שלמחרת הייתי כבר בלובי, מחכה למונית שהזמנתי, שתאסוף אותי לשדה התעופה. אף אחד לא התייחס אלי, הלובי היה מלא בנוסעים שהתארגנו לצאת לשדה התעופה, שילמתי למפרע בעד החדר כך שנשאר לי רק להניח את המפתחות על הדלפק וללכת.


אורי נחימזון

תגיות של המאמר: 

כתבות נוספות בקטגוריה בידור, תרבות ופנאי

קריאת השכמה והתחדשות אישית לאחר ההצלחה הגדולה של סינגל הבכורה "מקדש מלך", שכב
רומן חוצה גבולות בין מוסר לאנושיות! רומן הביכורים של איידן סוייר הוא אחד הראשונים בספר
לראשונה בעולם: עולם המרוצים האוטונומיים קפץ צעד ענק קדימה באבו דאבי: עונה 2 של A2RL הציגה מהירות שיא, עקיפות נועזות וקבלת החלטות בזמן אמת על ידי בינה מלאכותית ליגת המרוצים האוטונומית של אבו דאבי, A2RL, סיפקה ר
הושלמו ההכנות למרוץ האוטונומי הגדול בעולם עם הגעתA2RL  למלוא קיבולת הקהל במסלול יאס מרינה מרוץ הרכבים האוטונומיים הגדול בעולם התקיים באבו דא
פסטיבל Doha Tattoo  הוכרז עם פתיחת מכירת הכרטיסים באופן רשמי בחסותו של שייח' ח'ליפה בן חמד בן ח'ליפה אל ת'אני,
מנהיגי עולם ודמויות אייקוניות מהתעשייה מתאחדים תחת BRIDGE Alliance כדי לקדם את עתיד המדיה, הבידור והתוכן ברית בינלאומית חדשה של קובעי מדיניות, מובילי יצירה
Bitget הדליקה את UNTOLD Dubai עם מגדל LED סוחף וחוויית מעריצים גלובלית Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, חזר
רוק-פופ בניחוח דרום אמריקאי עם נשמה, וסיפור חיים אריאל בורסוצקי בסינגל חדש: "בול בזמן"
All-American Koi Show 2026 - חוו את תערוכת דגי הקוי המובילה בעולם בלאס וגאס, נבדה לאס וגאס תנצנץ בצבע, תרבות ויצירתיות עם חזרתה של A
השקת ספרה השלישי של ליאת סלע השקת ספרה השלישי של ליאת סלע – "סימני דרך חרוצים ע
2025  כל מה שלא נורמלי בישראל בתערוכה אחת! תערוכת צילום מחאה של יבגני (ז'ניה) קלוץ נפתחה בימי
התחברו לחברים ובני משפחה ב-LEGO® Party!. זמין היום! המפתחת SMG Studio, LEGO Group ו-Fictions השיקו את
בלדה מרגשת ברוח הימים הנוראים יוסף עבאדי משיק סינגל חדש – "לפעמים" – סינגל אישי
גדסי כתב והלחין – ישראל גברא ונתי לוי שרים: נגינתי ישראל גברא ונתי לוי משיקים סינגל חדש באווירת ימי ח
CGTN: סרט על יחידת לוחמת החיידקים הידועה לשמצה של יפן במלחמת העולם השנייה יוקרן לראשונה ב-18 בספטמבר CGTN פרסמה מאמר על הדרמה ההיסטורית הסינית "731", ה
Illumination ונינטנדו מכריזות על סרט האנימציה החדש המבוסס על עולמם של האחים סופר מריו שיקרא  The Super Mario Galaxy Movie ‏Illumination (משרד ראשי: סנטה מוניקה, קליפורניה;
הדמיה ברמה גבוהה יותר והעצמת הזרימה - AGFA HealthCare ב-RSNA 2025 ב-RSNA 2025, חברת AGFA HealthCare תחשוף את חבילת ח
ה"התחלות" המוזיקליות של השחקן נתי רביץ אחרי מעל שנתיים של עבודה אינטנסיבית ושורת סינגלים
CGTN: 'הצלת דונגג'י': האנושות מחושלת בדם ואש הסרט "הצלת דונגג'י" (Dongji Rescue), המבוסס על טבי
₿itopia של Bitget הופכת פעימות לב לאמנות ב- UNTOLD Romania Bitget, בורסת המטבעות הקריפטוגרפים המובילה וחברת W
הוסף תגובה 
תגובות  ( תגובות)