ג'טקס משיקה את חוויית האפטאר הכי אקסקלוסיבית בעולם

דרוג:

דובאי, איחוד האמירויות, 5 באפריל 2021, (GLOBE NEWSWIRE):

ג'טקס שנמצאת בדובאי, מובילה גלובלית בתעופה לבכירים, מזמינה תושבים ומבקרים לחוויית האפטאר הכי אקסקלוסיבית בעולם בשמים שמעל איחוד האמירויות בחודש הקדוש רמדאן.

חוויית האירוח היוקרתי של פעם בחיים מציעה מראות מהאוויר עוצרי נשימה של ציוני דרך איקוניים ונופים טבעיים מחוץ לעיר מול השמש השוקעת, חוץ מתענוג קולינרי מעולההמסע מתחיל קצת לפני השקיעה בטרמינל האח"ם של ג'טקס בדובאי. אחרי קבלת פנים, האורחים מוסעים על ידי נהג למטוס הפרטי שלהם. המטוס ימריא ויטוס בעקבות השמש לכיוון אבו דאבי והנוסעים יכלו לראות מראות נהדרים של כמה מהיעדים הכי מפורסמים של איחוד האמירויות מהשמיים. הצוות יבחר את הגובה ומהירות השיוט הכי אופטימליים כדי להבטיח שהנוסעים ייהנו ממראות יוצאים מהכלל דרך החלונות לכל אורך הטיסה.

ארוחת אפטאר טעימה תוגש ברגע שהשמש תשקע באמצע הטיסה. התפריט יכלול מעדנים מסורתיים לרמדאן שיוכנו בסגנון מיוחד של ג'טקס כדי שהאירוע יהיה באמת בלתי נשכח. גבוה בשמים הנוסעים יצטרכו אולי לחכות כארבע דקות נוספות כדי לשבור את הצום שלהם כי הם אולי יקדישו יותר זמן ליהנות מהשקיעה המרהיבה. הטיסה תימשך כשהמטוס יטוס מעל הדיונות המתגלגלות של המדבר אל אל איין והלאה לרכס ההרים של איחוד האמירויות במזרח. המראות המרהיבים יכללו את הפסגה הכי גבוהה של המדינה ג'בל ג'איס, שנמצאת בהרי הג'ר, והרי הטה. הנוסעים יקבלו הצצה על האוקיינוס ההודי ופוג'יירה לפני שהמטוס ימשיך אל ראס אל חיימה ויטוס לאורך קו החוף התכלת של המפרץ הערבי של אום אל קיוין, עג'מן ושרג'ה. לסיום, הנוסעים ייהנו מקו רקיע הערב המפורסם בכל עולם של דובאי, כולל בורג' חליפה המלכותי, וגם אי הדקלים ו-The World לפני שינחתו בחזרה בטרמינל האח"ם של ג'טקס. עם הגיעם, הם יוזמנו ליהנות משאר הערב באחד מהטרקלינים של טרמינל האח"ם של ג'טקס עם שירות אלגנטי ושירותים שונים להנאתם.

אדל מרדיני, מייסדת ומנכ"לית ג'טקס, אמרה: "פעם נוספת ג'טקס מעלה את חוויית המטוס הפרטי לרמה הבאה. "אפטאר בשמיים" ייתן לחוויה בת אלפי השנים מימד חדש באמת שרלבנטי למאה ה-21 תוך מתן תמיכה לתוכניות הצדקה של Dubai Cares, שכל כך רלבנטיות וחשובות בחודש הקדוש רמדאן. זאת תרומה שאנו גאים לתרום בשם ג'טקס והנוסעים שלה".

המחיר של חוויית הטיסה בלתי נשכחת מתחיל ב-AED 66,000 לעד שישה נוסעים והיא תהיה זמינה בין 13 לאפריל ו-12 במאי 2021. גם חבילות סוהור זמינות. כדי לחגוג ברוח החודש הקדוש, ג'טקס תתרום 10% מכל ההכנסות של "אפטאר בשמיים" ל-Dubai Cares, חלק מ-Mohammed Bin Rashid Al Maktoum Global Initiatives, כדי לתמוך בתוכניות שלה שמיועדות להעצים ילדים ובני נוער מקופחים עם גישה לחינוך איכותי. מאז הקמתה ב-2007, Dubai Cares השיקה בהצלחה תוכניות חינוך שהגיעו ליותר מ-20 מיליון נהנים ב-60 מדינות מתפתחות. ארגון הנדבנות הגלובלי שמרכזו באיחוד האמירויות גם ממלא תפקיד מפתח בעזרה בהשגת יעד הפיתוח בר הקיימא של האו"ם 4 (SDG 4), שמיועד להבטיח חינוך כלילתי ואיכותי לכולם ומקדם למידה במשך כל החיים עד 2030.

בהתייחסו לשיתוף הפעולה, ד"ר טריק אל גורג, המנהל הכללי של Dubai Cares וחבר במועצת המנהלים שלה, אמר: "רמדאן הוא זמן שהקהילה מתכנסת ברוח של נדיבות ונתינה בחזרה לאלה שיש להם פחות. חוויית "אפטאר בשמים" של ג'טקס נותנת לתושבי איחוד האמירויות הזדמנות להתחבר עם יקיריהם לנסיעה בלתי נשכחת ובתוך כך גם לתרום לטובת הכלל על ידי תמיכה בילדים ובני נוער מקופחים. אנו מודים לג'טקס על היוזמה המשמעותית הזאת שתעזור לנו להעלות את ההגעה של התוכניות החינוכיות שלנו ברחבי העולם".

כדי להבטיח את הרמות הגבוהות ביותר של בטיחות ונוחות לנוסעים, תא הנוסעים של המטוס יחוטא ביסודיות באמצעות טכנולוגיית היוניזציה הדו קוטבית הידועה של ג'טקס לפני ואחרי כל טיסה. יתר על כן, כל אמצעי הקורונה הנחוצים וכללי הריחוק החברתי יהיו תקפים בכל עת.

להזמנות, התקשרו בבקשה עם Jetex Premier Experience בכתובת [email protected] או טלפון 971 4 212 4000.

אודות ג'טקס:

מובילה גלובלית בתעופה לבכירים שזכתה פרסים רבים, ג'טקס  JETEXמוכרת בזכות הספקת פתרונות תמיכה בנסיעות גמישים הטובים מסוגם ללקוחות בכל העולם. ג'טקס מספקת FBOs, תדלוק מטוסים, שירותי קרקע ותכנון טיסות יוצאי דופן. החברה מטפלת בבעלים ומפעילים של מטוסי מנהלים בשביל טיסות עסקיות, מסחריות ואישיות. לפרטים נוספעם אודות ג'טקס, בקרו באתר www.jetex.com ועקבו אחרינו באינסטגרם, טוויטר, פייסבוק ולינקדאין.

למידע נוסף:

Oleg Kafarov
Jetex
T: +971 4 212 4900
[email protected]
תגיות של המאמר: 

כתבות נוספות בקטגוריה בידור, תרבות ופנאי

HOFA הכריזה על פרסי אומנות דיגיטלית חדשים, בשיתוף פעולה עם השותפה לתערוכה PhillipsX גלריית HOFA מכריזה על השקת פרסי אמנות דיגיטלית, יו
גמר אליפות הפולו הפתוחה של ארצות הברית לשנת 2025 מביא לידי סיכום עונה אמריקאית עשירה בשערים, עם תמיכה מצד U.S. Polo Assn אליפות הפולו הפתוחה של ארצות הברית (U.S. Open Polo
ציון שורס הוכרזה Alaia Development ו-Desert Lakes LLC נרגשות להכריז
הבנייה של PerfectSwell® Zion עומדת להתחיל American Wave Machines, המובילה העולמית בתחום היעד
התערוכה Essence & Expression התערוכה Essence & Expression שתיפתח בבית ציוני אמר
U.S. Polo Assn חוגגת את השקת הגיליון השני של Field X Fashion , המגזין הדיגיטלי הגלובלי ועטור הפרסים שחוגג ספורט ואופנה U.S. Polo Assn., המותג הרשמי של איגוד הפולו של ארצ
עדי גביסון חותם את החורף עם סינגל חדש בסגנון פופ עדי כותב: "כמה שאנחנו זקוקים למעט אור ותקווה בתקופ
הראפר החרדי שניאור-זלמן הסופר חוזר עם להיט חדש הוא נולד למשפחה חב"דניקית, יצא בשאלה, וחזר בתשובה.
תחרות הצילום הבטון בחיינו של GCCA לשנת 2024/25 חושפת תמונות מרהיבות מרחבי העולם - הכרזה על הזוכים בתחרות הצילום הגלובלית תמונה מרהיבה של רוכב סקטבורד בחוף ונציה, קליפורניה
שבוע האמנות הראשון בריאד ייפתח לראשונה ויכלול יותר מ- 45 גלריות, אוספים מוזמנים, תוכנית ציבורית של הרצאות ותערוכה משתתפת ברחבי העיר הוועדה לאמנות חזותית של ערב הסעודית חושפת את התוכנ
הביתן הלאומי הסעודי בביאנלה לעיצוב בלונדון 2025: "מים טובים" מזמינים אותנו לחשוב מחדש על מערכת היחסים שלנו עם מים ערב הסעודית חוזרת לביאנלה לעיצוב בלונדון 2025 עם ת
ההצגה על ד"ר מנגלה בישראל! אחרי ההצלחה בארצות הברית ולפני הבכורה בגרמניה: ההצ
ספרות השביעי באוקטובר מזוויות חדשות שבעה - היום שבו הזמן עצר מלכת. כתב העת הכיוון מזרח
    USPA Global ו-Global Polo Entertainment מרחיבות את מערכת היחסים ההיסטורית עם ESPN   Global Polo Entertainment - גלובל פולו אנטרטיינמנט
שותפות אסטרטגית בין ילדי הקומדיה ופורטל סטנדאפיסט פורטל הסטנדאפ המוביל "סטנדאפיסט" ואתר התוכן הוותיק
אחת ההבטחות של הזמר הנשי בישראל חוזרת עם סינגל חדש שגית לב ארי. זמרת ויוצרת, שסומנה כאחת ההבטחות של ה
"ולרגע חטוף – לא נשכח שום חטוף" 🎗 הפרויקט של בת חן אהרונוב ואסף נגל - "הותר לשחרור"
"ממזרח ומערב, מהצפון עד הדרום אתה תמיד שומר עלינו" "ממזרח ומערב, מהצפון עד הדרום אתה תמיד שומר עלינו
אחרי עשרים שנה: שרון אבילחק ואודי דוד בדואט חדש עשרים שנה חלפו מאז ששרון אבילחק ואודי דוד כבשו את
ישראל גברא מפתיע בדואט חדש עם דייויד טויב קם ונופל קם ונופל" – שיתוף פעולה ייחודי של מפגש בין עולמות
הוסף תגובה 
תגובות  ( תגובות)