ההשקות של אפסון בתערוכת Isprint 2015

דרוג:

 

 

חברת אפסון, מובילה עולמית בתחומי מוצרי ההדמיה, תנצל את הבמה של תערוכת Isprint 2015 שתיערך בין 20-22 באוקטובר בגני התערוכה בתל אביב, כדי להכריז על קו חדש של מדפסות מקצועיות, המיועד לשווקים השונים בהם פועלת החברה בישראל. אפסון אף תיתן חסות לאירוע הנחשב כיום לאירוע הגדול ביותר בארץ בענף הדפוס.

 

מדפסות פוטו מקצועיות

 

אפסון חתשוף לראשונה בתערוכה את סדרת מדפסות הפוטו המקצועיות החדשה שלה SureColor SC-P המיועדות לשווקי האמנות וההגהה. כל הדגמים החדשים, הן אלו המציגים ערכות דיו של שמונה, או עשרה צבעים, מציגים טווח צבעים רחב במיוחד ומצוידים בראש ההדפסה המתקדם של החברה TFP PrecisionCore, כדי ליצור תוצאות באיכות מקצועית, מדויקת, העמידות לזמן רב. התכנון המתקדם של המדפסות, בשיתוף עם מבחר תכונות קלות לשימוש, מספק למשתמשים את הכלי האולטימטיבי לכל צורכי ההדפסה וההגהה.

 

סדרת המדפסות החדשה מציגה מבחר דגמים ברוחבי הדפסה שונים

(SC-P7000, SC-P9000,SC-P6000, SC-P8000) האידיאליים להפקת תמונות אמנות מקצועיות. בכל הדגמים התוצאות מלאות בצבעים אינטנסיביים ומלאי חיים, צבעי השחור עמוקים ועשירים, ונותרים חדים וברורים הודות למצב הדפסה מתקדם Advanced Black and White ‏(ABW).

 

"הטכנולוגיה המעולה והידע המקצועי שלנו סייעו לנו תמיד לייצר מדפסות החורגות מהציפיות של הלקוחות שלנו", אומר דניאל בן מויאל, מנהל שיווק מוצרי הדפסה בפורמט רחב באפסון ישראל. "המגוון החדש אינו יוצא דופן, ועם הנדסת PrecisionCore שלנו, הלקוחות יכולים להיות בטוחים שהתוצאות יהיו באיכות פנטסטית, מדויקות ועקביות לאורך זמן".

 

הדגמים  (44”) SC-P8000ו- (24”) SC-P6000 המציגים ערכות דיו של שמונה צבעים מסוג פיגמנט UltraChrome HD , יש יציבות מעולה, מגוון צבעים רחב ויכולת להפיק רפרודוקציות בצבעי שחור/לבן טבעיים. הם אידיאליים להפקת הדפסות מקצועיות ואומנותיות ומותאמות במיוחד לשחזור גווני עור טבעיים.

 

הדגמים SC-P9000 ("44) ו- SC-P7000 ("24) מספקים את כלי ההגהה האולטימטיבי. שני הדגמים הבנויים על המוניטין המוצק של אפסון בשוק זה, מבטיחים הדפסות מדויקות במיוחד עם צבעים הנשארים עקביים לאורך כל הפעלת ההדפסה. באמצעות ערכת דיו של 10 צבעים מסוג UltraChrome HDX, שני הדגמים יכולים להפיק ספקטרום צבעים רחב המהווה 98% תאימות לצבעי Pantone3 לקבלת תוצאות מדויקות במיוחד. קיימת גם אפשרות לדיו סגול (חדש) כדי להרחיב עוד יותר את מגוון הצבעים, עד כדי 99% תאימות לצבעי Pantone, אשר מעניקה את היכולת לקבל את רפרודוקציית הצבעים המדויקת ביותר בשוק.

 

כל הדגמים מגיעים עם מכלי דיו בנפח גבוה האידיאליים להפעלות הדפסה ארוכות, כאשר צריכת האנרגיה הנמוכה של המדפסות יכולה לסייע בחיסכון עלויות החשמל. בנוסף, הודות לעמידות המעולה בדהייה, ההדפסות ממשיכות להיראות במיטבן זמן רב לאחר שנוצרו. למעשה, הדפסות על ניירות Premium Glossy Photo Paper יכולות להחזיק מעמד עד 60 שנים.

 

מדפסת פוטו לצלמים ואמנים עד לגודל A2

 

ה- SureColor SC-P800 היא התוספת החדשה לקו מדפסות הפוטו של החברה. המדפסת אידיאלית עבור צלמים מקצועיים ואמנים, ומפיקה תמונות מציאותיות ובאיכות גבוהה עם מעברי צבעים וגוונים 'חלקים'. המדפסת הערוכה לטפל בגדלי דף של עד לגודל A2, מגיעה גם עם יחידה אופציונלית לנייר בגליל, כך שצלמים ואמנים יכולים כעת ליצור הדפסות איכותיות וגדולות, דוגמת כרזות.

 

"מדובר במדפסת שמפיקה תמונות איכותיות המחזיקות מעמד זמן רב והמיועדות למכירה, לתערוכות, להגהות צבע או לתיקי עבודות", אומר בן מויאל. "ניתן גם להשתמש ב-SC-P800 להפקת מגוון הדפסות אומנותיות, מסמכים איכותיים, הגהות צבע, מצגות, סקיצות ותמונות פוטו לאלבומים".

 

המדפסת משתמשת בדיו Ultrachrome HD וערכת דיו חדשה של תשעה צבעים המפיקה מגוון צבעים רחב ואת צבעי השחור ה'עמוקים' ביותר בשוק, מצב המאפשר למשתמשים להדפיס תמונות עם מגוון צבעים מדויקים וגווני שחור עמוקים. ערכת הדיו מתאפיינת בעמידות משופרת לדהייה, כך שההדפסות עמידות יותר ויחזיקו מעמד זמן רב יותר.

 

ה- SC-P800 'יורשת' את הדגם המוצלח במיוחד של סדרת מדפסות הפוטו Stylus Pro38xx ומהווה את הדגם הראשון ויחיד בשוק של מדפסת שולחנית בגודל A2 עם אפשרות לנייר בגליל. אפשרות זו הופכת דגם זה לאידיאלי עבור צלמים ואמנים הרוצים להדפיס בקלות תמונות גדולות ופנורמיות בפורמטים לא סטנדרטיים.

 

השימוש בדגם SC-P800 פשוט מאוד הודות למגוון של תכונות נוספות: זהו המוצר היחיד בשוק הכולל מסך מגע צבעוני בגודל 2.7 אינץ' כדי לסייע למשתמשים לעבור בקלות להדפסה על סוגי מדיה שונים ולפקח על עבודות ההדפסה החשובות.

 

שלושה נתיבי נייר, לרבות נתיב קדמי חדש לטעינת נייר לעבודות אמנות, מאפשרים טעינת נייר נטולת טרדות והחלפה קלה בין פורמטים שונים של מדיה. המדפסת משתמש במכלי דיו גדולים של 80 מ"ל, האידיאליים להדפסת תמונות גדולות דבר המצמצם את מספר הפעמים בו המשתמש נדרש להחליף דיו ומוזיל משמעותית את עלות ההדפסה.

 

עיצוב חדש ומודרני מעניק ל- SC-P800 מראה ותחושה איכותיים. בהיותה המדפסת הקומפקטית ביותר בשוק בגודל A2, היא מתאימה היטב למקומות שאינם משופעים במקום, בבית או בסטודיו.

 

תכונות קישוריות מתקדמות מעניקות גמישות נוספת ל- SC-P800. זו מדפסת A2 הראשונה בגודל 17 אינץ' עם חיבור Wi-Fi לקבלת הדפסה אלחוטית קלה ברחבי הבית, או הסטודיו. היא אף תומכת בתוכנת Epson Connect להדפסה קלה ממגוון מכשירים ניידים, לרבות סמארטפונים, מחשבים וטבלטים.

 

מדפסות חדשות למוצרי טקסטיל ואביזרי קידום מכירות

 

בתערוכה תציג אפסון לראשונה שלוש מדפסות סובלימציה  SC-F9200 SC-F7200 ו- SC-F6200, המיועדות ליצרני טקסטיל, לסטודיו לצילום ולחברות המייצרות מוצרי קידום מכירות, מסייעות למשתמשים להפיק בצורה אמינה וחסכונית מוצרי טקסטיל וקידום מכירות.

כל זאת ברזולוציה של  720X1440dpi ובתפוקה מדהימה עם מהירות הדפסה (בדראפט) של עד 97 מ' בשעה.

 

הדגמים החדשים מצטרפים לקו מדפסות הסובלימציה של אפסון ומציעים ללקוחות הזדמנות להרחיב את יכולות הייצור שלהם. באמצעות שני הדגמים ניתן להפיק הדפסות איכותיות על מוצרי טקסטיל דוגמת ביגוד, בגדי ספורט וטקסטיל לבית יחד עם הגמישות הנדרשת להדפסת סובלימציה על מגוון של חומרים קשים. המדפסות אידיאליות לחברות המייצרות מוצרי קידום מכירות, ויכולות להפיק הדפסות סובלימציה על מוצרים מיוחדים,  דוגמת ספלים וכיסויים לטלפון או לטבלט.

 

לדברי בן מויאל, באמצעות יכולות חדשות ומשופרות, הדגמים החדשים פותחים שפע של אפשרויות חדשות בענף ההדפסה, שכן הם מאפשרים להדפיס תמונות על מגוון חומרים, דוגמת מתכת ועץ. הדגמים החדשים  SC-F9200 ו- SC-F7200 נוצר ופותח באופן בלעדי כדי לסייע לשוק הדפסת הטקסטיל מגליל לגליל להפיק תוצאות יוצאות דופן. "שלוש המדפסות משתמשות בראש ההדפסה PrecisionCore TFP של אפסון כדי להפיק הדפסות נהדרות, מדויקות ועם צבעים וצלילות מעולה", אומר בן מויאל.

 

אל הטכנולוגיה שבלב המדפסות - PrecisionCore  וראשי הדפסה מסוג TFP, מתוסף דיו חדש - HDK Black, שמצטרף לקו הדיו UltraChrome DS, שפותח במיוחד להדפסות על בדים, המספק תוצאות חדות וטבעיות ודורש פחות תחזוקה וניקוי ראשים לאורך זמן.

"אפשרויות אלה בשילוב עם ערכת הדיו מסייעות למשתמשים לקבל את התוצאות הטובות ביותר. הדיו חדש מסוג HDK Black המיועד בעיקר להדפסות טקסטיל, מסייע בהפקת צבעי שחור עמוקים וטבעיים וצללים צפופים. משתמשים המדפסים על חומרים מחוספסים ייהנו מהדיו השחור הסטנדרטי, כיוון שהוא מפיק הדרגתיות חלקה, ואידיאלי ליצירת מוצרים לקידום מכירות".

 

בן מויאל אומר כי לקוחות המשתמשים בסובלימציה ורוכשים מוצרים אלה ייהנו מחבילת הדפסה מלאה של אפסון. "החומרה, התוכנה, ראש ההדפסה, הדיו וניירות הסובלימציה נוצרים ונתמכים על-ידי יצרן אחד כדי להבטיח שכולם עובדים יחד בצורה חלקה. המדפסות מגיעות יחד עם תוכנת Wasatch, כך שהמשתמשים מוכנים להתחיל מיד בעבודה, ללא צורך בהשקעה נוספת.

 

כל הדגמים כוללים מספר דרכים כדי לסייע ללקוחות לשמור על עלויות נמוכות. המשמעות של מערכת דיו בקיבולת גבוהה, בהן מצוידות המדפסות, היא עלויות הדפסה נמוכה לכל מטר מרובע, כאשר השימוש בדיו המקורי של אפסון מבטיח כי המדפסת תעבוד בצורה שוטפת עם דרישה נמוכה במיוחד לתחזוקה ופחות החלפות של ראש הדפסה וכך מתאפשר צמצום משמעותי של זמני השבתה. כל המוצרים זמינים גם עם תוכנית השירות לניהול הדפסה, המאפשרת בקרה הדוקה יותר על התקציב ומסייעת בהפחתת אחזקת מלאי מתכלים גדול מדי.

 

לדברי בן מויאל "אפסון מבינה כמה חשוב ללקוחות לחסוך בהוצאות ההדפסה", החברה אף מציעה ללקוחות חבילת שירות מקצועית Print & Save, המאפשרת לנטר ולנהל את ההוצאות על ההדפסה. המדפסות תימכרנה החל מאוקטובר 2015, עם שנה אחריות כסטנדרט ולקוחות הרוצים להרחיב את האחריות יכולים לעשות שימוש בתוכנית ה-Epson CoverPlus

בתמונה: מדפסת EPSON-SureColor SC-P800


דוניצה תקשורת -- www.donitza.co.il --- [email protected] -- 03-5167336
תגיות של המאמר: 

כתבות נוספות בקטגוריה הייטק וטכנולוגיה

העדשות הכפולות של C30 Dual מעניקות להורים יד מסייעת IMILAB, מובילה בטכנולוגיית בית חכם, תשיק את IMILAB
BlinkOps משיקה את הפלטפורמה הראשונה ללא קוד לבניית סוכני אבטחה עבור צוותים ארגוניים BlinkOps, הפלטפורמה המובילה בתחום האוטומציה של האב
Imricor מתחילה בניסוי VISABL-VT ‏ Imricor Medical Systems, Inc. ("החברה" או Imrico
HYCU® חושפת את R-Shield™ כדי לספק כיסוי חוסן סייבר מוחלט עבור סביבות תוכנה כשירות, מחשוב ענן וגם סביבות IT מקומיות HYCU, Inc, מובילה בתחום ההגנה על נתונים מודרניים ע
81% מצוותי אבטחת הסייבר רואים באוטומציית אבטחה מבוססת בינה מלאכותית עדיפות אסטרטגית – חשיפה של סקר שנערך על ידי BlinkOps BlinkOps, פלטפורמת אוטומציית האבטחה המובילה בשוק,
חברת הסטרטאפ Axibo AI מווטרלו הבטיחה 12 מיליון דולר כדי להיות חלוצה בפיתוח רובוטים דמוי אדם ש-'מיוצרים בקנדה' Axibo Inc, חברה חדשנית בתחום הרובוטיקה שפועלת מווט
ניצחונות לבינה המלאכותית בתחרות הנחשבת ביותר לרחפנים אוטונומיים באבו דאבי ליגת המרוצים לרחפנים אוטונומיים של אבו דאבי (A2RL)
OMP ממוקמת גבוה מכולן בקטגוריית יכולת הביצוע ב-Gartner® Magic Quadrant™ לשנת 2025 עבור פתרונות תכנון שרשרת אספקה OMP, מובילה עולמית בפתרונות תכנון שרשרת אספקה, הוכ
AI-Media חושפת את LEXI Voice בתערוכת NAB 2025 - זמין גלובלית עם תרגום קולי מועצם בינה מלאכותית AI-Media (ASX: AIM), מובילה עולמית בטכנולוגיית כתו
Zoom Workplace for Frontline זמין כעת כדי לשפר את התקשורת במשמרת ואת ניהול העבודה לעובדים בשטח Zoom Communications, Inc (נאסד"ק: ZM) הכריזה היום
GA-ASI מכריזה על השקעות טכנולוגיות מאירוע Blue Magic Netherlands General Atomics Aeronautical Systems, Inc (GA-ASI)
VeriSilicon משיקה מעבד גרפי OpenGL ES עם צריכת הספק נמוכה ביותר וביצועי 3D/2.5D היברידיים להתקנים לבישים VeriSilicon (688521.SH) הכריזה היום על השקת GCNano
VeriSilicon חושפת את VC9000D_LCEVC: מפענח וידאו LCEVC יעיל במיוחד התומך ב-8K Ultra HD ‏VeriSilicon (688521.SH) הכריזה היום על השקת VC900
Gradiant זוכה בפרס הזהב בטקס פרסי Edison לשנת 2025 עבור ForeverGone PFAS Removal and Destruction ‏Gradiant, חברה מובילה בעולם בתחום הטיפול המתקדם ב
SolarWinds מציגה באירועים הגלובליים של GITEX 2025 ‏SolarWinds (NYSE:SWI), ספקית מובילה של תוכנה פשוט
ExaGrid מרעננת את משפחת המוצרים שלה בדגמים חדשים ומוציאה את גרסה 7.2.0 ExaGrid®, הספקית של הפתרון היחיד בענף לאחסון גיבוי
GA-ASI חתמה על עסקת שיתוף פעולה עם Hanwha מדרום קוריאה General Atomics Aeronautical Systems, Inc. (GA-ASI
Bitget משיקה את Bitget Onchain כדי להעניק למשתמשי CEX גישה מוקדמת לנכסי בלוקצ'יין מבטיחים Bitget, הבורסה המובילה למטבעות קריפטוגרפים וחברת ה
DPI מקבלת את אישור ISO 27001 היוקרתי על ניהול אבטחת מידע ‏Datalec Precision Installations (DPI), ספקית מובי
GA-ASI מרחיבה את יכולת הכיוון למטה עבור MQ-9B SeaGuardian® General Atomics Aeronautical Systems, Inc (GA-ASI)
הוסף תגובה 
תגובות  ( תגובות)