F5 Networks מכריזה על תוצאות הרבעון הרביעי של שנת הכספים 2015

דרוג:

F5 Networks (נסדאק: FFIV) מכריזה על הכנסות בסך 501.3 מיליון דולר ברבעון הרביעי של שנת הכספים 2015. מדובר בעלייה של 4% ביחס ל- 483.6 מיליון דולר ברבעון הקודם, ועלייה של 8% מ- 465.3 מיליון דולר ברבעון הרביעי של שנת הכספים 2014. לשנת הכספים 2015, ההכנסות עמדו על 1.92 מיליארד דולר, עליה של 11% לעומת 1.73 מיליארד דולר בשנת 2014.

הרווח הנקי (‏GAAP‏) הסתכם ב-‏97.0 מיליון דולר (‏1.36 דולרלמנייה מדוללת) בהשוואה ל-‏93.2מיליון דולר (‏1.29 דולר למניה מדוללת) ברבעון הקודם ו-‏94.0מיליון דולר (‏1.26 דולר למניה מדוללת) ברבעון הרביעי אשתקד. הרווח הנקי (‏GAAP‏) לשנת הכספים 2015 הסתכם ב- 365.0 מיליון דולר (5.03 דולר למניה מדוללת), לעומת 311.2 מיליון דולר  (4.09 דולר למניה מדוללת) בשנת הכספים 2014.

להוציא השפעתם של תגמולים מבוססי מניות ופחת של נכסים בלתי מוחשיים, ברבעון הרביעי של שנת הכספים 2015 הסתכם הרווח הנקי במונחי Non-GAAP ב-‏130.7 מיליון דולר (‏1.84 דולר למנייה מדוללת), בהשוואה ל-120.2 מיליון דולר (‏1.67דולר למניה מדוללת) ברבעון הקודם ו-‏116.7מיליון דולר (‏1.57דולר למניה מדוללת) ברבעון הרביעי אשתקד. לשנת הכספים 2015, הרווח הנקי במונחי Non-GAAP הסתכם ב- 480.3 מיליון דולר (6.62 דולר למניה מדוללת), לעומת 413.0 מיליון (5.43 דולר למניה מדוללת) בשנת הכספים 2014.

התאמת ההכנסה הנקייה לפי GAAP להכנסה הנקייה שלא על פי GAAP כלולה בהצהרות המאוחדות על פעילות החברה. 

"בניגוד למציאות ההפכפכה של כלכלת המאקרו, F5 השיגה גידול יציב ורווחיות" אמר מני ריבלו, נשיא ומנכ"ל F5. "עם שיא בהכנסה שנתית ושעורי רווח גולמי אשר תרמו לעליה של 17% ברווח הנקי (GAAP) השנה. מנקודת המבט האזורית, ארצות הברית ו- EMEA הציגו את הביצועים החזקים ביותר, עם גידול יציב בהכנסות הרבעון הרביעי שנה אחר שנה, דבר שלווה בחולשה באמריקה הלטינית, קנדה ויפן.

 

"במהלך הרבעון, מכירות התוכנה המשיכו לגדול כחלק מתמהיל המוצרים שלנו, דבר שמשקף דרישה גוברת לגרסאות הווירטואליות וחבילות ה- Good-Better-Best, וגידול יציב במכירות פתרונות Silverline SaaS מבוססי הענן ושירותי מינויים אחרים. מגמות אלו מאשרות את הצלחתנו לעמוד בצורך המתגבר בפתרונות היברידיים, שיכולים להיות מיושמים ומנוהלים בתוך הארגון ובענן, ואנו מצפים לראות אותו ממשיך לגדול במהלך 2016.

"בנוסף, אנו מאמינים כי השקות המוצר המתוכננות ויוזמות המכירות החדשות, בשילוב שותפויות חזקות, כדוגמת השותפות האחרונה שלנו שהוכרזה עם FireEye, ימשיכו להרחיב את שוק היעד שלנו ולהניע את מכירות המוצרים במהלך השנה. יחד עם זאת, אנו מצפים כי התוצאה של מאמצים אלו תבוא לידי ביטוי באופן הדרגתי ובעוצמה גדולה יותר לקראת המחצית השנייה של השנה.

"במהלך השנים האחרונות, ראינו כי הרבעון הראשון איטי יותר, ולאחריו עליה במכירות עד לסיום שנת הכספים. בנוסף, יש לקחת בחשבון את אי הוודאות בכלכלת המאקרו, אשר משפיעה על התחזיות שלנו לרבעון הראשון של 2016".

 

עבור הרבעון הראשון של שנת הכספים 2016, המסתיים ב-31 לדצמבר, החברה הציבה יעד הכנסות של 480 עד 490 מיליון דולר עם יעדי רווח  של בין 1.13 דולר ל- 1.16 דולר למניה מדוללת לפי GAAP, ובין 1.58 דולר ל- 1.61 דולר למניה מדוללת שלא על פי GAAP.

 

 

אודות F5

F5 (נסדאק: FFIV) מספקת פתרונות לעולם היישומים. החברה מסייעת לארגונים להתאים בקלות וביעילות את התעבורה והאספקה של שירותים בענן ובמרכז הנתונים על מנת להעביר בהצלחה יישומים לכל אחד, בכל מקום ובכל זמן. 

 

F5 מציעה ללקוחותיה את ארכיטקטורת הסינתזה שלה, F5 Synthesis™, המשלבת אספקת שירותי יישומים מוגדרים בתוכנה (SDAS™) בסביבות היברידיות, מרכזי נתונים וענן. ארכיטקטורה זאת מאפשרת ללקוחות לספק לכל אחד ובכל זמן שירותי שכבת יישומים ללא אילוצים ומגבלות בצורה מהירה, יעילה וחסכונית.

הפתרונות של F5 מרחיבים את טווח ההגעה של מערכות המידע הודות לשימוש במסגרת עבודה פתוחה הניתנת להרחבה ולמערך עשיר של שותפים, הכולל ספקים ויצרנים מובילים בתחום התיאום והשילוב של מרכזי נתונים וטכנולוגיות.  גישה זו מאפשרת ללקוחות למצוא את המודל התשתיתי המתאים ביותר לצרכיהם לאורך זמן. ארגונים ממשלתיים, מותגים צרכניים, ספקי שירותים ועסקים מובילים, כולם נעזרים ב-F5 כדי לשמור על מיקומם בחוד החנית של טכנולוגיות הענן, האבטחה והניידות.

 

F5 מספקת את ההגנה המקיפה והמתקדמת ביותר מפני מתקפות למניעת שירות DDoS, מתקפות Zero Day ומתקפות ברמת היישום, ואת היכולות המלאות להגנה מפני תוכנות רובוטיות (bot).

 

הסניף הישראלי של F5, השני בגדלו בעולם, ממוקם בתל אביב, ובו מועסקים כ-250 עובדים.

 

למידע נוסף, אנא בקרו ב-f5.com.

 

למידע נוסף על F5, שותפיה והטכנולוגיות שלה, ניתן לעקוב אחרינו ב-@f5networks בטוויטר או לבקר אותנו בפייסבוק. לרשימה המלאה של אתרי קהילת F5, אנא בקרו בכתובת:www.f5.com/news-press-events/web-media/community.html.

 

 


כתבות נוספות בקטגוריה הייטק וטכנולוגיה

פסיפיק גרין חתמה על הסכם התחייבות עם ZEN Energy לקליטת BESS באוסטרליה עבור 1.5GWh פסיפיק גרין שמחה להודיע כי עסקי אחסון אנרגיית הסול
Rust Mobile נחשף עם קדימון רשמי ודמו פעילות ראשון לקראת Gamescom 2025 Level Infinite נרגשת לחשוף את תכונות המשחקיות של R
Meltwater מציגה לראשונה את GenAI Lens הראשון בתעשייה, ופותחת תובנות מותג משופרות Meltwater, מובילה עולמית במדיה, מדיה חברתית ומודיע
הצלת ציפורים בחוות רוח עם בינה מלאכותית: Boulder Imaging ו-Oikon משיקות את IdentiFlight בקרואטיה Boulder Imaging שיתפה פעולה עם Oikon Ltd, חברת היי
Biolog נכנסת לשוק האבחון האירופי, ומביאה עמה 45 שנות מצוינות באורגניזם אנארובי Biolog, ספקית מובילה של כלים ושירותים לזיהוי מיקרו
נתוני המחקר הפיבוטלי DREAM של Nyxoah פורסמו בכתב העת לרפואת שינה קלינית Nyxoah SA (נאסד"ק/יורונקסט בריסל: NYXH) ("Nyxoah"
ONAR ממנה את מארק גזית לדירקטור בחברה ONAR ממנה את מארק גזית לדירקטור בחברה
פלטפורמת Application Delivery and Security של F5 מציגה יכולות חדשות לזיהוי ומניעת זליגת נתונים במערכות AI פלטפורמת Application Delivery and Security של F5 מ
Leil Storage מכריזה על תמיכה ב-SaunaFS HAMR, ומאפשרת קיבולת אחסון גדולה יותר עבור פריסות מקומיות Leil Storage מכריזה על התמיכה של SaunaFS 5.0 בטכנו
ExaGrid משחררת את גרסה 7.3.0 ExaGrid, הספקית של הפתרון היחיד בענף לאחסון גיבוי
WeRide משתפת פעולה עם Lenovo בהשקת פלטפורמת HPC 3.0 מלאה ברמת הדרישות של תעשיית הרכב על בסיס על בסיסי שבבי DRIVE AGX Thor של NVIDIA WeRide (נאסד"ק: WRD), מובילה עולמית בטכנולוגיית נה
Spacely AI הבטיחה סבב גיוס ראשוני בהיקף מיליון דולר כדי להעצים את התכנון של בינה מלאכותית יוצרת עבור אדריכלים ברחבי העולם Spacely AI, חברת הסטארטאפ מבנגקוק שמביאה בינה מלאכ
פתרון EUDR של Source Intelligence מפשט בדיקת נאותות עבור בירוא יערות Source Intelligence השיקה את פתרון ה-EUDR שלה כדי
 מחקר חדש של F5 מגלה: מרבית הארגונים עדיין אינם מוכנים לעידן הAI ומתמודדים עם אתגרי אבטחה וממשל המעכבים את ההתרחבות מחקר חדש של F5 מגלה: מרבית הארגונים עדיין אינם מו
31 Concept נחשפת לראשונה, ותציג פלטפורמת בינת רשת פורצת דרך בתערוכת Iss Asia 2025 31 Concept (31C), חברת סטארטאפ טכנולוגית המתמחה בפ
ExaGrid מקבלת הכרה ומצטרפת לרשימת 2025 MES Midmarket 100 היוקרתית ExaGrid, הספקית של הפתרון היחיד בענף לאחסון גיבוי
שותפות טרנס-אטלנטית חדשה עבור CCA אירופאי General Atomics נוקטת צעד נועז לקראת אספקה מהירה ש
Lantronix מחדשת את הקישוריות התעשייתית עם השקת סדרת הנתבים האלחוטיים תומכי 5G הזמיני ועטורי הפרסים שלה Lantronix Inc. לנטרוניקס (נאסד"ק: LTRX), מובילה עו
צוות אווירי בלגי השלים אימון ב-MQ-9B צוות האוויר הבלגי הראשון השלים את ההכשרה להפעלת כל
ההדגמה האחרונה של המטוס האוטונומי של GA כללה יכולת קרב אוויר-אוויר בזמן אמת General Atomics Aeronautical Systems, Inc (GA-ASI)
הוסף תגובה 
תגובות  ( תגובות)