מומחי F5 על OpIsrael 2016: "יש לנצל את המתקפה לתרגול מערך האבטחה"

דרוג:


אור יעקב, ארכיטקט פתרונות אבטחת מידע ב- F5:

 "יש לנצל מתקפות מתוכננות על מנת לתרגל את כל מערך האבטחה"

 


אור יעקב, ארכיטקט פתרונות אבטחת מידע ב- F5 אירופה מוסר כי: "כמות האתרים שניזוקו בשל מתקפת OpIsrael  בשנים קודמות היתה יחסית נמוכה, שכן ארגונים גדולים האמונים על אפלקציות ושירותים קריטיים השקיעו והתכוננו היטב בשרותי האבטחה שייושמו. כמו כן רוב ההתקפות היום יהיו כלליות, כלומר אותן סוגי התקפות יבוצעו כנגד מספר גדול של אתרים. חשוב לציין שככל שההתקפה היא כוללנית יותר, כך דרגת הסיכון שלה פוחתת (בדיוק כמו כל מתקפה).

 

"יתרה מכך, כיוון שההתקפות האלה לוו בהודעה מוקדמת,  ידע זה אפשר למעשה הזדמנות לארגונים לתכנן ולארגן את מערך האבטחה שלהם ולוודא שכל הטכנולוגיה והצוותים שעומדים לרשותם יודעים להתמודד עם התרחישים גם אם אלו לא יהיו ממוקדים לארגון. אולם, על ארגונים המחזיקים באפלקציות קריטיות לנהוג כביכול יש עליהם איום ספציפי.

 

"בהערכות מוקדמת נתן למנוע את רוב, אם לא את כלל מגוון ההתקפות, בעקר בארגונים בעלי מערך הגנה מושקע. F5  ממליצה לנצל ימים כגון אלו לתרגול מערך האבטחה ולאיתור חסרים והשלמות במערך זה".

 

F5 ממליצה על מספר דגשים על מנת להגן על אפלקציות קריטיות:

 

-          לוודא שמערכות ההגנה האמונות על  אבטחת האפלקציות והאתרים כגון פיירוול אפלקטיבי מאובטחות למצב חסימה עבור שלל יכולות מתקדמות, כגון זיהוי מתקפות DDoS ברמה האפלקטיבית, זיהוי וחסימה של רובוטים,  חסימת גישה לא מאובטחת לאפלקציה, חסימת גישה ממדינות "לא ידידותיות", חסימת כתובות IP בעלות מוניטין בעייתי, עדכון חתימות של התקפות ידועות והעברתם למצב חסימה.

 

-          לחלק ניכר מן הארגונים הגדולים יש תשתית ענן לטיפול בהתקפות  DDoS מתוחכמות (התקפות מניעת שרות). יש לידע את מרכזי ה- SOC האמונים על השרות לערנות יתר ולבחינת זמינות מנגנוני הגנה מבעוד מועד. חלק מהשרותים נלקחים כאד-הוק ויש לארגון את האפשרות להחליט אם להפעילם מבעוד מועד על מנת להימנע מחשיפה, במיוחד בימים אלו .

 

-          פתיחת ערוץ תקשורת מול ארגונים בעלי מאפיינים זהים, קרי בין מוסדות ממשלה,  בין גופים פיננסיים שונים וחברות על מנת לשתף מידע בזמן אמת ולהפעיל מנגנוני הגנה שנלמדו עבור חסימת התקפות שנצפו בארגונים אחרים בעלי מאפיינים זהים מבחינת מערך IT.

 

-          הפעלת שירותים המתריעים בזמן אמת על התקפות Phishing ושתילת קוד זדוני. כיום טכנולוגיה זו מיושמת במספר ארגונים גדולים בארץ, אשר מידת החשיפה שלהם רבה יותר וכן הנזק התדמיתי והכספי שלהם רב מאוד בשל התקפות מסוג זה.

 

  

אודות F5

F5 (נסדאק: FFIV) מספקת פתרונות לעולם היישומים. החברה מסייעת לארגונים להתאים בקלות וביעילות את התעבורה והאספקה של שירותים בענן ובמרכז הנתונים על מנת להעביר בהצלחה יישומים לכל אחד, בכל מקום ובכל זמן.  F5 מציעה ללקוחותיה את ארכיטקטורת הסינתזה שלה, F5 Synthesis™, המשלבת אספקת שירותי יישומים מוגדרים בתוכנה (SDAS™) בסביבות היברידיות, מרכזי נתונים וענן. ארכיטקטורה זאת מאפשרת ללקוחות לספק לכל אחד ובכל זמן שירותי שכבת יישומים ללא אילוצים ומגבלות בצורה מהירה, יעילה וחסכונית.  הפתרונות של F5 מרחיבים את טווח ההגעה של מערכות המידע הודות לשימוש במסגרת עבודה פתוחה הניתנת להרחבה ולמערך עשיר של שותפים, הכולל ספקים ויצרנים מובילים בתחום התיאום והשילוב של מרכזי נתונים וטכנולוגיות.  גישה זו מאפשרת ללקוחות למצוא את המודל התשתיתי המתאים ביותר לצרכיהם לאורך זמן. ארגונים ממשלתיים, מותגים צרכניים, ספקי שירותים ועסקים מובילים, כולם נעזרים ב-F5 כדי לשמור על מיקומם בחוד החנית של טכנולוגיות הענן, האבטחה והניידות.

 

F5 מספקת את ההגנה המקיפה והמתקדמת ביותר מפני מתקפות למניעת שירות DDoS, מתקפות Zero Day ומתקפות ברמת היישום, ואת היכולות המלאות להגנה מפני תוכנות רובוטיות (bot).

 

הסניף הישראלי של F5, השני בגדלו בעולם, ממוקם בתל אביב, ובו מועסקים כ-250 עובדים.

 

למידע נוסף, אנא בקרו ב-f5.com. למידע נוסף על F5, שותפיה והטכנולוגיות שלה, ניתן לעקוב אחרינו ב-@f5networks בטוויטר או לבקר אותנו בפייסבוק. לרשימה המלאה של אתרי קהילת F5, אנא בקרו בכתובת:www.f5.com/news-press-events/web-media/community.html.

 


תגיות של המאמר:  סייבר | OpIsrael 2016 |

כתבות נוספות בקטגוריה הייטק וטכנולוגיה

פסיפיק גרין חתמה על הסכם התחייבות עם ZEN Energy לקליטת BESS באוסטרליה עבור 1.5GWh פסיפיק גרין שמחה להודיע כי עסקי אחסון אנרגיית הסול
Rust Mobile נחשף עם קדימון רשמי ודמו פעילות ראשון לקראת Gamescom 2025 Level Infinite נרגשת לחשוף את תכונות המשחקיות של R
Meltwater מציגה לראשונה את GenAI Lens הראשון בתעשייה, ופותחת תובנות מותג משופרות Meltwater, מובילה עולמית במדיה, מדיה חברתית ומודיע
הצלת ציפורים בחוות רוח עם בינה מלאכותית: Boulder Imaging ו-Oikon משיקות את IdentiFlight בקרואטיה Boulder Imaging שיתפה פעולה עם Oikon Ltd, חברת היי
Biolog נכנסת לשוק האבחון האירופי, ומביאה עמה 45 שנות מצוינות באורגניזם אנארובי Biolog, ספקית מובילה של כלים ושירותים לזיהוי מיקרו
נתוני המחקר הפיבוטלי DREAM של Nyxoah פורסמו בכתב העת לרפואת שינה קלינית Nyxoah SA (נאסד"ק/יורונקסט בריסל: NYXH) ("Nyxoah"
ONAR ממנה את מארק גזית לדירקטור בחברה ONAR ממנה את מארק גזית לדירקטור בחברה
פלטפורמת Application Delivery and Security של F5 מציגה יכולות חדשות לזיהוי ומניעת זליגת נתונים במערכות AI פלטפורמת Application Delivery and Security של F5 מ
Leil Storage מכריזה על תמיכה ב-SaunaFS HAMR, ומאפשרת קיבולת אחסון גדולה יותר עבור פריסות מקומיות Leil Storage מכריזה על התמיכה של SaunaFS 5.0 בטכנו
ExaGrid משחררת את גרסה 7.3.0 ExaGrid, הספקית של הפתרון היחיד בענף לאחסון גיבוי
WeRide משתפת פעולה עם Lenovo בהשקת פלטפורמת HPC 3.0 מלאה ברמת הדרישות של תעשיית הרכב על בסיס על בסיסי שבבי DRIVE AGX Thor של NVIDIA WeRide (נאסד"ק: WRD), מובילה עולמית בטכנולוגיית נה
Spacely AI הבטיחה סבב גיוס ראשוני בהיקף מיליון דולר כדי להעצים את התכנון של בינה מלאכותית יוצרת עבור אדריכלים ברחבי העולם Spacely AI, חברת הסטארטאפ מבנגקוק שמביאה בינה מלאכ
פתרון EUDR של Source Intelligence מפשט בדיקת נאותות עבור בירוא יערות Source Intelligence השיקה את פתרון ה-EUDR שלה כדי
 מחקר חדש של F5 מגלה: מרבית הארגונים עדיין אינם מוכנים לעידן הAI ומתמודדים עם אתגרי אבטחה וממשל המעכבים את ההתרחבות מחקר חדש של F5 מגלה: מרבית הארגונים עדיין אינם מו
31 Concept נחשפת לראשונה, ותציג פלטפורמת בינת רשת פורצת דרך בתערוכת Iss Asia 2025 31 Concept (31C), חברת סטארטאפ טכנולוגית המתמחה בפ
ExaGrid מקבלת הכרה ומצטרפת לרשימת 2025 MES Midmarket 100 היוקרתית ExaGrid, הספקית של הפתרון היחיד בענף לאחסון גיבוי
שותפות טרנס-אטלנטית חדשה עבור CCA אירופאי General Atomics נוקטת צעד נועז לקראת אספקה מהירה ש
Lantronix מחדשת את הקישוריות התעשייתית עם השקת סדרת הנתבים האלחוטיים תומכי 5G הזמיני ועטורי הפרסים שלה Lantronix Inc. לנטרוניקס (נאסד"ק: LTRX), מובילה עו
צוות אווירי בלגי השלים אימון ב-MQ-9B צוות האוויר הבלגי הראשון השלים את ההכשרה להפעלת כל
ההדגמה האחרונה של המטוס האוטונומי של GA כללה יכולת קרב אוויר-אוויר בזמן אמת General Atomics Aeronautical Systems, Inc (GA-ASI)
הוסף תגובה 
תגובות  ( תגובות)