סלובניה זוכה השנה ב-9 כוכבי מישלן: הישה פרנקו שומרת על שלושה כוכבים, מילקה מקבלת שניים; כוכב ירוק חדש למלון פלסניק; הוצגו שלושה פרסים מיוחדים חדשים

דרוג:

סלובניה זוכה השנה ב-9 כוכבי מישלן: הישה פרנקו שומרת על שלושה כוכבים, מילקה מקבלת שניים; כוכב ירוק חדש למלון פלסניק; הוצגו שלושה פרסים מיוחדים חדשים

 

לובליאנה, סלובניה, 17 ביוני 2025 (GLOBE NEWSWIRE) –

 

הגסטרונומיה הסלובנית זכתה שוב להצלחה יוצאת דופן, המשקפת את המאמצים המתמשכים של מועצת התיירות הסלובנית לקדם את המדינה כיעד גסטרונומי ברמה עולמית. מדריך מישלן היוקרתי, המותג המשפיע ביותר בעולם הקולינריה, הדגיש זו השנה השישית ברציפות את מיטב המסעדות הסלובניות. מהדורת 2025 כוללת 72 מסעדות, תשע יותר מאשר בשנה שעברה. שנים עשר כוכבי מישלן זוהרים על המפה הסלובנית השנה. מסעדת הישה פרנקו (Hiša Franko ) שמרה על התואר הגבוה ביותר של שלושה כוכבי מישלן. מסעדת מילקה שמרה גם היא על שני כוכבים, בעוד שבע מסעדות אחרות זכו כל אחת בכוכב מישלן אחד. לראשונה, מדריך מישלן העניק גם שלושה פרסים מיוחדים בסלובניה: פרס השף הצעיר, פרס השירות ופרס הסומלייה. שתים עשרה מסעדות קיבלו את התואר Bib Gourmand. כוכב מישלן ירוק הוענק ל-9 מסעדות.

מדריך מישלן סלובניה העניק שוב להישה פרנקו בראשות אנה רוש (Ana Roš ) שלושה כוכבי מישלן וכוכב ירוק לקיימות. אנה רוש היא השפית השמינית בעולם שזכתה בשלושה כוכבים, ואחת משתי הנשים היחידות בעולם שמחזיקות בשילוב הייחודי הזה של שבחים.

זו השנה השלישית ברציפות, מסעדת מילקה, עם השף דוד ז'פרן (David Žefran), שמרה על מעמדה כשני כוכבים. שבע מסעדות זכו בכוכב מישלן אחד:

COB - שף פיליפ מטיאז' (Filip Matjaž)

Dam – שף אורוש פאקוץ' (Uroš Fakuč)
Gostilna pri Lojzetu – שף טומאז קאבצ'יץ (Tomaž Kavčič)

Grič – שף לוקה קושיר (Luka Košir)

Hiša Denk – שף גרגור ורצ'קו (Gregor Vračko)

Hiša Linhart – שף אורוש סטפלין (Uroš Štefelin)

Pavus – שף מרקו פאבצ'ניק (Marko Pavčnik)

 

לראשונה, מדריך מישלן סלובניה הציג שלושה פרסים מיוחדים:

 

*פרס השף הצעיר: הוענק לפיליפ מטיאז' Filip Matjaž (COB)

*פרס סומלייה: הוענק לאנז'ה קריסטן Anže Kristan (Gostilna pri Lojzetu)

*פרס השירות: הוענק ליאן סינצ'יץ'  Jan Sinčič  (Salicornia)

תשע מסעדות סלובניות מחזיקות כעת בגאווה בכוכב מישלן ירוק. השנה זכתה המסעדה במלון Plesnik.

 

מקבלי הפרס האחרים הם:

 

Galerija okusov – השף מרקו מאג'נה Marko Magajne

 

Gostilna Krištof – שף אורוש גוריאנק Uroš Gorjanc

Gostilna Repovž – השף גרגה רפובז' Grega Repovž

Grič – שף לוקה קושיר Luka Košir

Hiša Franko – השפית אנה רוש Ana Roš

 

Hiša Linhart – שף אורוש סטפלין  Uroš Štefelin

 

Gostilna Mahorčič – שף קאסניה  קריישק מהאור Ksenija Krajšek Mahor

Špacapanova hiša – השף אגו שפקפאן Ago Špacapan

 

לקבלת תובנות ודגשים נוספים, קראו את ההודעה לעיתונות כאן.

חקרו את המבחר המלא של מדריך מישלן לשנת 2025.

אנשי קשר:  [email protected]

 

צילום:https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/83dc7421-34be-40c5-90f0-be99fd2c2bd9

 


*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GlobeNewswire

לפרטים נוספים: נוי תקשורת 03-6026026 זהר 052-2641769

 


כתבות נוספות בקטגוריה אוכל ומסעדות

פאפא ג'ונס משיקה את פיצת הקרואסון הראשונה שלה, ומציעה לחובבי הפיצה את הביס הכי מתקלף שלהם אי פעם ‏Papa Johns משדרגת את חווית הפיצה שלה באמצעות השקה
Fresh Del Monte מביאה את אננס Pinkglow® המפורסם שלה לאיחוד האמירויות, ומגדירה מחדש את שוק הפירות המובחרים ‏Fresh Del Monte Produce Inc‏ (NYSE: FDP), ספקית ג
איגוד יצרני הסאקה והשוצ'ו ביפן: מומחי משקאות עולמיים חוקרים את תרבות הסאקה, ההונקאקו שוצ'ו והאוואמורי היפנית איגוד יצרי הסאקה והשוצ'ו ביפן - ‏The Japan Sake an
ג'יי ג'יי ג'וליוס סון, סולן KALEO, והיזם רוברט ווסמן ישיקו אוסף יין ייחודי במהדורה מוגבלת ב-WineParis ג'יי ג'יי ג'וליוס סון (JJ Julius Son), סולן להקת ה
fgjh ghj
Kolmar BNH מחוללת מהפכה ב-ESG עם HemoHIM, תוסף בריאות ידידותי לסביבה Kolmar BNH KRX: 200130)), יצרנית מובילה ומפתחת של
Kolmar BNH, יצרנית HemoHim, קיבלה סיווג NAI (אין התוויה לפעולה) מה-FDA בארה"ב 'HemoHim', תוסף בריאותי המיועד לחיזוק המערכת החיסו
סדנאות בישול ואפיה לגיבוש צוותים, למשפחות, לחברים סדנאות בישול ואפייה הפכו בשנים האחרונות לפעילות פו
Kolmar BNH מזרזת את הרחבת השוק האירופי עם HemoHIM G מונחה הטכנולוגיה שלה Kolmar BNH (KRX: 200130), חברת פיתוח וייצור מקורי
Kakaku.com: השקת שירות ההזמנות הגדול ביותר ביפן ממסעדות עבור תיירים Tabelog*2, ממנועי החיפוש וההזמנות הגדולים ביפן ממס
Kolmar BNH מחזקת את יכולת התחרות הגלובלית באמצעות פונקציונליות כפולה של HemoHIM Kolmar BNH (KOSDAQ: 200130), יצרנית פיתוח מקורי (O
Kolmar BNH מרחיבה את השוק הגלובלי שלה ומשיקה את HemoHIM G בטייוואן Kolmar BNH (KRX: 200130), פירמה קוריאנית מובילה לפ
Hemohim, מזון פונקציונלי לחיזוק המערכת החיסונית, מכה גלים בקהילה הגלובלית ‏Hemohim צובר פופולריות מרשימה בשוק הגלובלי כאחד מ
איגוד יצרני הסאקה והשוצ'ו ביפן קיים ארוחת ערב בליון לציון שיתוף הפעולה עם אומני קולינריה צרפתים Japan Sake and Shochu Makers Association - איגוד י
Fresh Del Monte חושפת את Rubyglow® Pineapple, האננס עם הקליפה האדומה Fresh Del Monte Produce Inc (סימול בורסת ניו יורק:
Crurated מכריזה על זמינות בלעדית של יינות אוסף וינטג' מדומיין רוברט גרופייר הן עבור קונים פרטיים והן עבור מסעדות ברחבי העולם Crurated, קהילת היין הלונדונית שנועדה לחבר בין אני
פסטיבל הקוקטיילים הגדול בעולם חושף את ג'ייקוב מרטין כברמן הטוב בעולם ג'ייקוב מרטין, מקנדה, הוכר על ידי אגדות התעשייה כב
Mosa Meat מוסמכת B Corp Mosa Meat, מובילה בייצור בשר בקר מתורבת, הודיעה ה
Rebaudioside M של סוויג'ן קיבל הרשאה מלאה לשימוש בבריטניה חדשנית המתיקות והטעמים העולמית, Sweegen הודיעה כי
הבשרים של Arby's מגיעים לערב הסעודית ‏Arby’s, מרשתות המסעדות הגדולות בארצות הברית, הכרי
הוסף תגובה 
תגובות  ( תגובות)