טייס מבשל איטלקי בתדמור

דרוג:

עימנואל רוזנצוויג פיינליסט מאסטר שף 2, בישל איטלקי לעובדות מחלקת מזון וצידה של אל על. האם בקרוב יחגוג הריזוטו בטיסות?

עובדות מחלקת מזון וצידה של אל על, אקס דיילות, האחראיות על האוכל שאנו אוכלים במטוסים, זכו לחוויה מיוחדת בבית הספר למלונאות תדמור. כשברקע מוסיקה איטלקית אוטנתית זרק הטייס לסיר הפסטה הרבה כישרון, ידע קולינרי מובהק ואהבה לבישול. התוצאה: רביולי איטלקי במילויים שונים, פסטה הנד מייד, טירמיסו אוטנתי וריזוטו בטעמים שונים אשר הפתיעו אפילו את דיילות העבר המנוסות אשר מפעילות את מחלקת מזון וצידה של אל על בניצוחה של קרן שנהב אקס דיילת אוויר. צורפו לסדנה שלושה ילדים מבית חולים שניידר אשר בקשו היה ללמוד בישול ולצאת מהשיגרה. שף יעקב ימיני ושף קלאודיו פליסאר מתדמור ניצחו על החגיגה האיטלקית ודאגו לעזרים ותשתית מקצועית להצלחת הסדנה. שף פליסאר ושתי תלמידות בית הספר עזרו למשתתפים בשימוש בעזרים השונים במטבח המקצועי של בית הספר. "אני מגשים כאן חלום של שיתוף פעולה עם מגזרים שונים באל על דרך אהבת הבישול ואני מקווה שתהיינה עוד מחלקות שתרמנה את הכפפה", אמר הטייס עמנואל רוזנצוויג ה"פייבוריט" של מאסטר שף. "החשיפה האישית החזקה במאסטר שף", הוסיף עימנואל, "חיזקה בי את הרצון לתרום ואנו שמחים להוציא מהשיגרה ילדים מושתלים מבי"ח שניידר אשר עוברים את החוויה האיטלקית איתנו. זה חלק מפרוייקט נוסף שלי, לנדב את נבחרת מאסטר שף לתרום לקהילה במקומות שם הבישול יעשה טוב לאנשים". קרן שנהב: "מחלקת מזון וצידה באל על היא החולייה הקריטית בשירות הלקוחות. רוב העובדות הן דיילות אוויר לשעבר עם ידע וניסיון בתחום הקולינריה וזה נותן יתרון יחסי ובסיס מוצק להבנת המורכבות של הקולינריה התעופתית. רצינו להעשיר את הניסיון בחוויה האיטלקית של עימנואל שהוא טייס בחברה" בית הספר תדמור החל לאחרונה בשיתוף פעולה עם אל על בנושא הקולינאריה ומשקיע רבות בתוכניות הדרכה של מאכלי עמים. לאחרונה זכו נציגי בית הספר במקום השישי בתחרות טאפסים בספרד. "תדמור" הוקם בשנת 1962 ומוביל מאז את ההכשרה המקצועית בתחום המלונאות והקולינריה בישראל לפרטים נוספים ניתן להתקשר למיכל אדר 054-4562180

כתבות נוספות בקטגוריה אוכל ומסעדות

שבועות, חג הביכורים והיינות הלבנים לרגל חג הגבינות והביכורים שכולם אוהבים, ריכזנו עבו
מסעדת "שושנה וראובן" - דור שלישי למסעדנות מסעדת שושנה וראובן היא הגשמת חלומו של עמית נחום: ה
מטבעוני ועד על האש - סוגי קייטרינג לאירועים קיימים סוגים שונים של קייטרינג מסוג המטבח ועד הפרז
בר שייקים לאירוע בלתי נשכח בר שייקים הוא הדרך הקלה להציע לאורחים שלכם כיבוד ט
The Boiling Crab מודיעה על הסכם הרישוי הבינ"ל השני The Boiling Crab®, שהפכה לפופולרית כי היא מגישה דג
האקדמיה הקולינרית היפנית משיקה את Japanese-cuisin האקדמיה הקולינרית היפנית, שנמצאת במחוז קיוטו, יצרה
התה הירוק Oi Ocha של ITO EN מגיע בקרוב לוולמארט ITO EN (North America) INC. המובילים הגלובליים בתה
Blue Magic Inc. תשיק את japanese-cuisine.com Blue Magic Inc. תשיק את japanese-cuisine.com, תוך
ניקוי מנדפים וארובות במסעדות כיצד מנקים מנדפים על פי תקן 1001-6 הישראלי, ותקן N
סטארבקס וקבוצת עליבאבא יוצרות שותפות אסטרטגית כדי לשנות את חוויית הלקוח בענף הקפה בסין חברת הקפה סטארבקס ו-Alibaba Group Holding Ltd הודי
קייטרינג חלבי, זה כל הסיפור קייטרינג חלבי מספק במה למעצבים בתחום האוכל, כך שאם
ענף המאפים בסין בתערוכת Bakery China 2018 עם שטח תצוגה של יותר מ-200,000 מטרים רבועים השנה,
אמיליה אירועים – המקום שלכם לכל אירוע מאז ומתמיד נודעו מקומות לאירועים בראשון לציון כמקו
איך מוצאים אולם אירועים קטן בשרון? כשאתם שואפים למצוא אולם אירועים קטן בשרון, המשימה
המותג האמריקני הגדול Chefman משיק את ״אתגר החדשנות״ בישראל Chefman גאה להכריז על אתגר החדשנות של Chefman, הז
Retail Food Group שמה על הכוונת את המזרח התיכון כחלק מהתרחבות גלובלית חברת המזון והמשקאות הגלובלית עושה גלים בשווקים הבי
הכירו את אטורה החיפוש אחר אולם אירועים במרכז אינו פשוט. בלב הפועם
כאשר המארחת רק רוצה לברוח לחו"ל, תנו לה את זה... מי לא רוצה לסיים את ארוחת החג ולצאת לחופשה שניה א
כנסים בתל אביב - אזור מושלם לארגון הכנס שלך כל מה שכדאי לדעת רגע לפני שחושבים להפיק ולהרשים כנ
Publicis Groupe: פתיחת המסעדה החדשה Le Drugstore Publicis Drugstore זוכה לחיים חדשים עם הפתיחה של ה
הוסף תגובה 
תגובות  ( תגובות)