חנות הטעמים של סוגת

דרוג:

סוגת יוצאת בתחרות ייחודית בפייסבוק, במסגרתה יוכלו הגולשים לקנות פינוקים קולינאריים והפרס הגדול – סדנת בישול עם השף צ'רלי פדידה! לאור הצלחת הפעילות הקודמת "שולחן הטעמים של סוגת", החברה שוב מפתיעה עם פעילות גולשים ייחודית וטעימה במיוחד חברת סוגת יוצאת בפעילות ייחודית ומפתיעה בפייסבוק בה הגולשים משתפים אחד את השני בחוויית הטעמים וחדוות הבישול שלהם בפייסבוק ונהנים מפרסים מפנקים ומהנים. בימים הקרובים תשיק סוגת פעילות מעניינת במיוחד ושמה "חנות הטעמים של סוגת". אין ספק שכיום אוכל איננו רק צורך בסיסי אלא תרבות שלמה ומגוונת שתפסה מקום בחברה. רב האנשים אוהבים לבשל ואף לחלוק ולשתף את אהבת הבישול עם המשפחה או עם החברים. עכשיו, ב"חנות הטעמים של סוגת", אפשר לשתף את אהבת הבישול עם הגולשים בפייסבוק ולזכות בפרסים. איך עובדת חנות הטעמים של סוגת? הגולשים לעמוד הפייסבוק של החברה יוכלו לפתור משימות קולינריות שבועיות ובכך לצבור עוד ועוד נקודות. הנקודות אשר יינתנו עבור פעילויות כגון שיתוף מתכונים, פתרון אתגרים יצירתיים וחידונים מהתחום הקולינארי. לאחר צבירת הנקודות יוכלו הגולשים לממשן לרכישת פרסים מפנקים, קטנים וגדולים דוגמת ארוחות בוקר זוגיות, סופי שבוע זוגיים בבתי מלון וסדנת בישול מעשירה מידי השף צ'רלי פדידה. ככל שגולשים ישתתפו יותר כך הם יוכלו לצבור יותר נקודות וליהנות מפרסים גדולים יותר ו"יקרים" יותר. הפעילות תימשך כ-3 חודשים והיא הופקה ותנוהל על ידי חברת אידיאולוג'יק מקבוצת פובלסיס ישראל. הפעילות תקודם ברשת באמצעות קמפיין אינטרנט רחב היקף. ג'יל גמון, יו"ר ומנכ"ל סוגת: "חברת סוגת הינה החברה המובילה בתחומה בישראל והיא עמלה כל הזמן על פיתוח מוצרים חדשים ובדיקה מתמדת של צרכי ורצונות הלקוחות. בשנים האחרונות ראינו כי הצרכנים מנהלים ידע רב ברשת ומשתפים חוויות לקוח וכן בישול ברשת החברתית הפייסבוק. הקשר עם הצרכן חשוב לנו ביותר ולכם אנו מקפידים אחת לתקופה לערוך פעילות ייחודית ואטרקטיבית לצרכנים אשר תעודד אותם להיות אקטיביים בכל בנוגע לבישול, אפיה ועולם הקולינריה ככלל ומוצרי סוגת כפרטי. בפעילות חנות הטעמים של סוגת, אנו מאפשרים ללקוחותינו צבור נקודות וירטואליות ובאמצעותן לקנות פרסים יקרי ערך כולם מתחום הקולינריה. כולי תקווה כי הפעילות תעורר את הקהל הרחב ותחשוף אותו לכמה שיותר מוצרים, שיטות בישול אודות סוגת סוגת החברה מובילה בתחומה בארץ וכחלק מקונצרן בינלאומי הוקמה בראשית שנות ה-50 ויש בכוחה של החברה לרכוש ולייבא מוצרים באיכות ללא פשרות ובמחירים אטרקטיביים. "סוגת" מיצבה את עצמה כבר מההתחלה כחברה מובילה בארץ בתחום הסוכר. בעזרת השקעות גדולות בציוד מתוחכם ובמערך השיווק שומרת סוגת על יתרונה גם כיום. מפעל "סוגת" נמצא על שטח של כ-100 דונם באזור התעשייה של קריית גת ותחומי הייצור העיקריים שלה הם סוכר, קטניות ואורז. לאחר שהופסק ייצור הסוכר בשנת 1983 מטעמי חוסר כדאיות לגידול סלק סוכר עם הקמת בית זיקוק בקרית גת, הוחזר הייצור לישראל ביוני 2009. בבניית בית הזיקוק שבנייתו החלה בשנת 2006 הושקעו כ- 250 מיליון שקלים. בית הזיקוק החדש בקרית גת הינו בעל כושר ייצור של כ-400,000 טון סוכר בשנה וקיימת אפשרות להגדיל את הייצור עד ל-600,000 טון סוכר בשנה. פרט לבית זיקוק הסוכר, באתר סוגת בקרית גת ישנם מפעלי אריזה נוספים: לאורז, קטניות ומלח.
תגיות של המאמר: 

כתבות נוספות בקטגוריה אוכל ומסעדות

איגוד יצרני הסאקה והשוצ'ו ביפן: מומחי משקאות עולמיים חוקרים את תרבות הסאקה, ההונקאקו שוצ'ו והאוואמורי היפנית איגוד יצרי הסאקה והשוצ'ו ביפן - ‏The Japan Sake an
ג'יי ג'יי ג'וליוס סון, סולן KALEO, והיזם רוברט ווסמן ישיקו אוסף יין ייחודי במהדורה מוגבלת ב-WineParis ג'יי ג'יי ג'וליוס סון (JJ Julius Son), סולן להקת ה
fgjh ghj
Kolmar BNH מחוללת מהפכה ב-ESG עם HemoHIM, תוסף בריאות ידידותי לסביבה Kolmar BNH KRX: 200130)), יצרנית מובילה ומפתחת של
Kolmar BNH, יצרנית HemoHim, קיבלה סיווג NAI (אין התוויה לפעולה) מה-FDA בארה"ב 'HemoHim', תוסף בריאותי המיועד לחיזוק המערכת החיסו
סדנאות בישול ואפיה לגיבוש צוותים, למשפחות, לחברים סדנאות בישול ואפייה הפכו בשנים האחרונות לפעילות פו
Kolmar BNH מזרזת את הרחבת השוק האירופי עם HemoHIM G מונחה הטכנולוגיה שלה Kolmar BNH (KRX: 200130), חברת פיתוח וייצור מקורי
Kakaku.com: השקת שירות ההזמנות הגדול ביותר ביפן ממסעדות עבור תיירים Tabelog*2, ממנועי החיפוש וההזמנות הגדולים ביפן ממס
Kolmar BNH מחזקת את יכולת התחרות הגלובלית באמצעות פונקציונליות כפולה של HemoHIM Kolmar BNH (KOSDAQ: 200130), יצרנית פיתוח מקורי (O
Kolmar BNH מרחיבה את השוק הגלובלי שלה ומשיקה את HemoHIM G בטייוואן Kolmar BNH (KRX: 200130), פירמה קוריאנית מובילה לפ
Hemohim, מזון פונקציונלי לחיזוק המערכת החיסונית, מכה גלים בקהילה הגלובלית ‏Hemohim צובר פופולריות מרשימה בשוק הגלובלי כאחד מ
איגוד יצרני הסאקה והשוצ'ו ביפן קיים ארוחת ערב בליון לציון שיתוף הפעולה עם אומני קולינריה צרפתים Japan Sake and Shochu Makers Association - איגוד י
Fresh Del Monte חושפת את Rubyglow® Pineapple, האננס עם הקליפה האדומה Fresh Del Monte Produce Inc (סימול בורסת ניו יורק:
Crurated מכריזה על זמינות בלעדית של יינות אוסף וינטג' מדומיין רוברט גרופייר הן עבור קונים פרטיים והן עבור מסעדות ברחבי העולם Crurated, קהילת היין הלונדונית שנועדה לחבר בין אני
פסטיבל הקוקטיילים הגדול בעולם חושף את ג'ייקוב מרטין כברמן הטוב בעולם ג'ייקוב מרטין, מקנדה, הוכר על ידי אגדות התעשייה כב
Mosa Meat מוסמכת B Corp Mosa Meat, מובילה בייצור בשר בקר מתורבת, הודיעה ה
Rebaudioside M של סוויג'ן קיבל הרשאה מלאה לשימוש בבריטניה חדשנית המתיקות והטעמים העולמית, Sweegen הודיעה כי
הבשרים של Arby's מגיעים לערב הסעודית ‏Arby’s, מרשתות המסעדות הגדולות בארצות הברית, הכרי
Mosa Meat מתכוננת לכניסה לשוק על ידי פתיחת קמפוס הבשר המתורבת הגדול בעולם עד כה ועבודה עם השף בעל שני כוכבי מישלן הנס ואן וולדה Mosa Meat, מובילה בתחום הבשר המעובד שמגדלת בשר בקר
טכנולוגיית החלבון המתוק מבוסס הברזאין של סוויג'ן זכה לסטטוס FEMA GRAS חדשנית המתיקות והטעמים העולמית, Sweegen הודיעה כי
הוסף תגובה 
תגובות  ( תגובות)