רשת המסעדות "נובה ג'ויה" מציגה קורס איטלקית

דרוג:

הקורס מסייע לדבר ברמה הבסיסית לקראת הנסיעה לאיטליה בחופשה הקרובה. 
רשת המסעדות נובה ג'ויה מציעה הזדמנות נהדרת לפטפט בשפה האיטלקית וללמוד לקראת החופשה הקרובה באיטליה. האיטלקית- שפת אם בפי כ-70 מיליון איש, ובהם 58 מיליון איטלקים החיים באיטליה. זוהי השפה הרשמית של איטליה, והיא מדוברת ב-29 מדינות נוספות מלבד איטליה. הקורס מונה 6 מפגשים ונותן הזדמנות ליהנות מאחר הצהריים של לימודי איטלקית למתחילים עם מורה לאיטלקית וטעימות מהתפריט הייחודי של נובה ג'ויה ,בליווי יין איטלקי ואווירה איטלקית אותנטית . כל מפגש בקורס אורך שעתיים ובסופם שף הרשת, אליאב גולדברג יציג מספר מנות איטלקיות פופולאריות התואמות את המנות במסעדה וביחד עם המורה יקיימו סימולציות של הזמנת המנות במסעדה באיטליה. לאחר מכן, תתבצע סימולציה על מגוון בקבוקי היין במסעדה ואופן הזמנתם בשפה האיטלקית כל זה על מנת שתצליחו להסתדר בנסיעה הקרובה שלכם לאיטליה. 

בנובה ג'ויה תוכלו למצוא את החוויה האיטלקית האותנטית בכל טעימה ופסטות טריות בעבודת יד ופיצות הנאפות בתנור עצים. כיום נובה ג'ויה הפכה לרשת מסעדות ומונה 4 סניפים מרכזיים: הרצליה פיתוח, רמת השרון, רמת החייל וסנימטק תל אביב . כל אחד מסניפי נובה ג'ויה הוא בית איטלקי בו מחכה לכם חוויה קולינרית איטלקית אמתית ובלתי נשכחת. אז מה שנותר לכם זה להגיע, לפטפט באיטלקית וליהנות מהאוכל והיין האיטלקים האיכותיים במסעדה. הקורס כולל 6 מפגשים חווייתיים וייחודים בחדר ה VIP בנובה ג'ויה סניף סנימטק ת"א אורך כל מפגש הינו שעתיים מחיר: 480 ₪ בלבד. 

לפרטים והרשמה : נובה ג'ויה סנימטק - רח' שפרינצק 2 (פינת רחוב הארבעה), תל אביב 03-6422799 
סניפי הרשת: סניף רמת החייל: הברזל 4 רמת החייל, תל אביב, א'-ש', 12:00-24:00.
סניף רמת השרון: סוקולוב 66 , רמת השרון, א'- ו' 8:00-23:00, שבת 9:00-23:00 
סניף הרצליה: אריה שנקר, הרצליה פיתוח, א'-ש', 12:00-24:00. 
סניף תל אביב(סנימטק): שפרינצק 2 (פינת רחוב הארבעה), תל אביב א'-ש' 10:00 אחרון הלקוחות. 

החוויה האיטלקית מגיעה עד אליך -שירות משלוחים ב-5692* joya)*)

כתבות נוספות בקטגוריה אוכל ומסעדות

איגוד יצרני הסאקה והשוצ'ו ביפן: מומחי משקאות עולמיים חוקרים את תרבות הסאקה, ההונקאקו שוצ'ו והאוואמורי היפנית איגוד יצרי הסאקה והשוצ'ו ביפן - ‏The Japan Sake an
ג'יי ג'יי ג'וליוס סון, סולן KALEO, והיזם רוברט ווסמן ישיקו אוסף יין ייחודי במהדורה מוגבלת ב-WineParis ג'יי ג'יי ג'וליוס סון (JJ Julius Son), סולן להקת ה
fgjh ghj
Kolmar BNH מחוללת מהפכה ב-ESG עם HemoHIM, תוסף בריאות ידידותי לסביבה Kolmar BNH KRX: 200130)), יצרנית מובילה ומפתחת של
Kolmar BNH, יצרנית HemoHim, קיבלה סיווג NAI (אין התוויה לפעולה) מה-FDA בארה"ב 'HemoHim', תוסף בריאותי המיועד לחיזוק המערכת החיסו
סדנאות בישול ואפיה לגיבוש צוותים, למשפחות, לחברים סדנאות בישול ואפייה הפכו בשנים האחרונות לפעילות פו
Kolmar BNH מזרזת את הרחבת השוק האירופי עם HemoHIM G מונחה הטכנולוגיה שלה Kolmar BNH (KRX: 200130), חברת פיתוח וייצור מקורי
Kakaku.com: השקת שירות ההזמנות הגדול ביותר ביפן ממסעדות עבור תיירים Tabelog*2, ממנועי החיפוש וההזמנות הגדולים ביפן ממס
Kolmar BNH מחזקת את יכולת התחרות הגלובלית באמצעות פונקציונליות כפולה של HemoHIM Kolmar BNH (KOSDAQ: 200130), יצרנית פיתוח מקורי (O
Kolmar BNH מרחיבה את השוק הגלובלי שלה ומשיקה את HemoHIM G בטייוואן Kolmar BNH (KRX: 200130), פירמה קוריאנית מובילה לפ
Hemohim, מזון פונקציונלי לחיזוק המערכת החיסונית, מכה גלים בקהילה הגלובלית ‏Hemohim צובר פופולריות מרשימה בשוק הגלובלי כאחד מ
איגוד יצרני הסאקה והשוצ'ו ביפן קיים ארוחת ערב בליון לציון שיתוף הפעולה עם אומני קולינריה צרפתים Japan Sake and Shochu Makers Association - איגוד י
Fresh Del Monte חושפת את Rubyglow® Pineapple, האננס עם הקליפה האדומה Fresh Del Monte Produce Inc (סימול בורסת ניו יורק:
Crurated מכריזה על זמינות בלעדית של יינות אוסף וינטג' מדומיין רוברט גרופייר הן עבור קונים פרטיים והן עבור מסעדות ברחבי העולם Crurated, קהילת היין הלונדונית שנועדה לחבר בין אני
פסטיבל הקוקטיילים הגדול בעולם חושף את ג'ייקוב מרטין כברמן הטוב בעולם ג'ייקוב מרטין, מקנדה, הוכר על ידי אגדות התעשייה כב
Mosa Meat מוסמכת B Corp Mosa Meat, מובילה בייצור בשר בקר מתורבת, הודיעה ה
Rebaudioside M של סוויג'ן קיבל הרשאה מלאה לשימוש בבריטניה חדשנית המתיקות והטעמים העולמית, Sweegen הודיעה כי
הבשרים של Arby's מגיעים לערב הסעודית ‏Arby’s, מרשתות המסעדות הגדולות בארצות הברית, הכרי
Mosa Meat מתכוננת לכניסה לשוק על ידי פתיחת קמפוס הבשר המתורבת הגדול בעולם עד כה ועבודה עם השף בעל שני כוכבי מישלן הנס ואן וולדה Mosa Meat, מובילה בתחום הבשר המעובד שמגדלת בשר בקר
טכנולוגיית החלבון המתוק מבוסס הברזאין של סוויג'ן זכה לסטטוס FEMA GRAS חדשנית המתיקות והטעמים העולמית, Sweegen הודיעה כי
הוסף תגובה 
תגובות  ( תגובות)