האקדמיה הקולינרית היפנית משיקה את Japanese-cuisin

דרוג:

קיוטו, יפן, 10 בספטמבר 2019, (BUSINESS WIRE):

האקדמיה הקולינרית היפנית, שנמצאת במחוז קיוטו והמנכ"ל שלה יושיהירו מוראטה, יצרה שותפות עם Blue Magic, Inc., שהמטה שלה בטוקיו המנכ"ל שלה יוקיקו אקימוטו, כדי לפתח ביחד תוכנית למידה מתוקשבת שמלמדת את התרבות והטכניקה של המטבח היפני האותנטי. השירותים התחילו בכל העולם ב-12 ביולי 2019.

יש עכשיו שגשוג במטבח היפני ברחבי העולם, עם גידול מהיר במסעדות היפניות בכל מקום. כעת יש יותר מ-120.000 מסעדות יפניות בכל העולם. האקדמיה הקולינרית היפנית, כחלק מפעילותה להבנה מדויקת של המטבח היפני ברחבי העולם, משגרת הוראות לסמינרים שנערכים בכל העולם על המטבח היפני. היא גם מקבלת תלמידים מחו"ל שלומדים את המטבח היפני ביפן, והוציאה לאור באנגלית ובשפות אחרות כתב עת סדרתי על המטבח היפני, בין שאר הפעילויות שלה. היות שהאקדמיה הקולינרית היפנית היא ארגון שמוסמך על ידי המשרד, כפי שמוגדר בהנחיות להסמכת מיומנויות בישול של מטבחים יפניים במדינות זרות שקבע ב-1 באפריל 2016 משרד החקלאות, היערות והדגה של יפן, היא פיתחה את תוכנית הלמידה המתוקשבת כדי ללמד באופן סביר את התרבות והטכניקות של המטבח היפני, בכל מקום בעולם ובכל זמן, שכוללת את רמת הידע והמיומנויות שנחוצה להסמכת הארד במסגרת ההנחיות האלה.

האקדמיה הקולינרית היפנית ממצבת את התוכנית הזאת כתוכן מלהיב לקידום המטבח היפני ברחבי העולם. כזרוע המכירות של הפעילות הזאת, Blue Magic, Inc. מחפשת שותפי מכירות כדי להפיץ את הקידום הזה. הטקסט המקורי בשפת המקור של הודעה זאת הוא הגרסה הרשמית, המוסמכת. תרגומים מסופקים לשם הנוחות בלבד, ויש לפנות מהם לטקסט בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של הטקסט שמיועד שתהיה לו תוצאה משפטית.

אנשי קשר

שאלות:
Terumi Oyagi
office@culinary-academy.jp
The Japanese Culinary Academy

שאלות לגבי שותפים לתמיכה בפרסומים בשפות אחרות:
Ayumi Kuji
contact@japanese-cuisine.com
Blue Magic, Inc.

מקור:  Japanese Culinary Academy

 

 

 


תגיות של המאמר: 

כתבות נוספות בקטגוריה אוכל ומסעדות

סוויג'ן משבחת את המסגרת הטכנולוגית החדשה של  סטיביה על ידי הרשות הבינלאומית לבטיחות במזון מחויבותה של חברת סוויג'ן לבריאות ולשלמות (בריאות ג
 VEGANZONE תצמיח קהילה טבעונית ב-196 מדינות! VEGANZONE, "אפליקציית-על" חיונית למי שמאמץ אורח חי
בישול ואפייה עם שמן זית - אבל איזה הכי מתאים רגע אחד לפני שאתם רוצים לאפות ולטגן עם שמן זית, הנ
רשת מסעדות Dickey's Barbecue Pit מתרחבת למצרים ההתרחבות הבינלאומית של Dickey’s Barbecue Pit ממשיכ
Sweegen מרחיבה את מערך הפחתת הסוכר עם ברזאין ממתיק עצמתי Sweegen מרחיבה את מערך הממתיקים הנרחב שלה בתחילת 2
סוויג'ן מענגת את הצרכנים בסין עם פרמיזציה של שוקולד קונדיטוריה דל קלוריות כששוק השוקולד באסיה-פסיפיק מגוון וטעם הצרכנים נמשך
חברת קונג'ן מרחיבה את השימור הטבעי באמצעות תסיסה במקביל לשגשוג מגמת "המותגים הנקיים" בקטגוריות מוצר
ww ww
רשת מסעדות Dickey's Barbecue Pit מתרחבת לפקיסטן מסעדת הברביקיו Dickey’s Barbecue Pit בלאהור, פקיסט
המוצר בסטיביה רבודיוזיד® M של חברת סוויג'ן אושר באירופה חותמה של חברת סוויג'ן Sweegen באירופה הפך בולט יות
סיפורה של Fooditive כאשר השפעתו של המדע הופכת לתנועה: סיפורה של Foodit
CKE Restaurants פותחת את המסעדה ה-1,000 שלה ברחבי העולם CKE Restaurants Holdings, Inc הכריזה על פתיחתה של
הכירו את Bestevia® מבית SweeGen המעבר של צרכנים רבים ממדינות אסיה לאימוץ אורח חיים
Bestevia® Reb M של סוויג'ן בדרך לאישור הסופי באיחוד האירופי SweeGen הודיעה שממתיק הסטיביה מהדור הבא שלה Bestev
SweeGen מודיעה על המסחור של Bestevia® Reb N SweeGen מאפשרת עולם יותר בריא, יותר נטול אשמה ויות
שבועות, חג הביכורים והיינות הלבנים לרגל חג הגבינות והביכורים שכולם אוהבים, ריכזנו עבו
מסעדת "שושנה וראובן" - דור שלישי למסעדנות מסעדת שושנה וראובן היא הגשמת חלומו של עמית נחום: ה
מטבעוני ועד על האש - סוגי קייטרינג לאירועים קיימים סוגים שונים של קייטרינג מסוג המטבח ועד הפרז
בר שייקים לאירוע בלתי נשכח בר שייקים הוא הדרך הקלה להציע לאורחים שלכם כיבוד ט
The Boiling Crab מודיעה על הסכם הרישוי הבינ"ל השני The Boiling Crab®, שהפכה לפופולרית כי היא מגישה דג
הוסף תגובה 
תגובות  ( תגובות)