סוויג'ן משבחת את המסגרת הטכנולוגית החדשה של סטיביה על ידי הרשות הבינלאומית לבטיחות במזון

דרוג:

 

 

סוויג'ן משבחת את המסגרת הטכנולוגית החדשה של  סטיביה על ידי הרשות הבינלאומית לבטיחות במזון

 

הגדרת דוגמה כללית לתקנים עבור מדינות

 

 

רנצ'ו סנטה מרגריטה, קליפורניה, 20 בינואר 2022, (GLOBE NEWSWIRE):

 

מחויבותה של חברת סוויג'ן לבריאות ולשלמות (בריאות גופנית ונפשית), הבאה לידי ביטוי בפתרונות להפחתת הסוכר, התחזקה אף יותר בעקבות Codex Alimentarius  (Codex) הרשות הבינלאומית לבטיחות במזון, שאימצה לאחרונה את ההנחיות לכל ארבע טכנולוגיות סטיביה, לרבות השימור הביולוגי שנעשה בסוויג'ן.

"מסגרת הקודקס החדשה הגיעה בעיתוי המושלם, מאחר שיתרונות הגליקוצידים של סטביול, המרכיב המתוק בעלה הסטיביה, תואם לנרטיב הבריאות והשלמות הרחב יותר, דבר בו הצרכנים מעוניינים יותר מבעבר, ושיצרני המזון והמשקאות בכל העולם שואפים שיהיה נגיש יותר", אומר לוקה ג'יאנון, סמנכ"ל מכירות בכיר.

המשמעות היא שכעת ישנה גישה משופרת לאימוץ אזורי של טכנולוגיות ייצור חדשות. כתוצאה מכך, תתאפשר גישה רחבה יותר לגליקוצידים של סטביול מוכרים פחות ובעלי טעם טוב יותר, וכן לאספקה יותר בת-קיימא של רכיבים בעלי טעם הדומה לסוכר.

חברת סוויג'ן החלה לתמוך באימוץ "מסגרת טכנולוגיית סטיביה" לפני ארבע שנים כחלק מקבוצת בעלות הברית, מועצת הסטיביה הבינלאומית (ISC). אימוץ מסגרת זו היה מאמץ מצד תעשיית הסטיביה ושיתוף פעולה בינלאומי, בו חברת סוויג'ן יצגה את טכנולוגיית השימור הביולוגי.

"בזכות מסגרת זו, מרבית מדינות העולם יאמצו בהדרגה את התקן הזה, וחותם הסטיביה הבינלאומי שלנו יוכל להתרחב מהר יותר ולהגיע למדינות בהן אנו מבקשים אישור שיאפשר לנו להציע את רכיביBestevia  הייחודיים שלנו, בעלי הטעם הנפלא, אשר מיוצרים באמצעות שימור ביולוגי." אמר ג'יאנון.

התקדמויות טכנולוגיות מודרניות, כגון שימור ביולוגי, מייצרות דור חדש של מולקולות ממתיק כגון ריבאודיוסידים אם, די ואי (E), אשר במקור מצויות בכמויות קטנות בעלה הסטיביה. להבדיל מרכיבי דור ראשון כמו ריבאודיוסיד איי, הריבאוסידים הללו משאירים טעם דמוי סוכר נקי, בעל פרופיל חושי טוב יותר. כמו כן, הם מבוקשים מאוד על ידי יצרני מזון ומשקאות במדינות בהן הם מאושרים חוקית.

"המסגרת שאומצה טובה מאוד למותגים שהיו רוצים גישה רחבה יותר לרכיבי הסטיביה של חברת סוויגן, בעלי הטעם הטהור והנקי, קרי, ריבאודיוסידים די, אי ואם, ועוד", אמר ג'אנון. "תוך מינוף טכנולוגיית השימור הביולוגי הייחודית לנו, נתחיל עם עלה הסטיביה ובעזרת אנזימים נפיק תוצר סופי, היינו גליקוסיד סטביול מטוהר (לא תערובת), אשר נוצר באופן טבעי בעלה הסטיביה".

במסגרת החדשה, כל הריבאודיוסידים של חברת סוויג'ן מאושרים על ידי קודקס. חברת סוויג'ן קבלה אשתקד אישור חוקי ל- Bestevia Reb Mהייחודי שלה באירופה, דבר המאפשר גמישות רבה יותר במתן מענה להעדפות האזוריות מבחינת מתיקות וטעם נהדר.

"אנו מברכים על אימוץ מסגרת Codex ועל ההזדמנות לתמוך בלקוחותינו ברחבי העולם עם חידושים חדשים להפחתת סוכר", אמר סטיבן צ'ן, מנכ"ל Sweegen. "Sweegen גאה להיות חלק מהמאמץ המשותף הזה להביא חדשנות נחוצה לתעשיית המזון והמשקאות".

אודות SweeGen

*     

SweeGen מספקת פתרונות של טעם מתוק ליצרני מזון ומשקאות ברחבי העולם.

יש לנו משימה להפחית את הסוכר והממתיקים המלאכותיים בתזונה הגלובלית שלנו. בשיתוף פעולה עם הלקוחות, אנו יוצרים מוצרים טעימים עם אפס סוכר שהצרכנים אוהבים. עם ממתיקי הסטיביה מהדור הבא הטובים ביותר בתיק שלנו כגון Bestevia® Rebs B, D, E, I, M, N יחד עם הידע המעמיק שלנו במשני טעם וחומרי מרקם, SweeGen מספקת פתרונות מובילים בענף שהלקוחות רוצים והצרכנים מעדיפים. " "Be well. Choose well – "תהיו בסדר – בחרו היטב"

למידע נוסף, צרו קשר באמצעות האימייל info@sweegen.com ובקרו באתר של SweeGen, www.sweegen.com.

הצהרת אזהרה בנוגע להצהרות צופות פני עתיד

הודעה לעיתונות זו מכילה הצהרות צופות פני עתיד, כולל, בין היתר, הצהרות לגבי הסיכויים העתידיים של ממתיק עלה סטיביה Reb M. הצהרות אלה מבוססות על הציפיות הנוכחיות אך כפופות לסיכונים ואי ודאות מסוימים, שרבים מהם קשים לחיזוי והם מעבר לשליטתה של Sweegen, Inc.   סיכונים ואי ודאות רלוונטיים כוללים את אלה המוזכרים בהגשות ההיסטוריות של Sweegen, Inc. עם רשות ניירות ערך. סיכונים ואי-ודאויות אלה עלולים לגרום לתוצאות בפועל להיות שונות מהותית מאלה המובעות בהצהרות צופות פני עתיד או משתמעות מהן, ולכן יש לשקול אותן בקפידה. Sweegen, Inc אינה מתחייבת לעדכן הצהרות צופות פני עתיד עקב מידע חדש או אירועים או התפתחויות עתידיות.

קובץ מצורף

 

ליצירת קשר:

 

Ana Arakelian

Sweegen

949-709-0583

ana.arakelian@sweegen.com

 

 

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE

 

לפרטים נוספים: נוי תקשורת 03-6026026 זהר 052-2641769


תגיות של המאמר: Sweegen | סוויג'ן |

כתבות נוספות בקטגוריה אוכל ומסעדות

טנג'וי חנות ללא גלוטן אצלנו בחנות טנג'וי תמצאו מבחר רחב של מוצרים ללא ג
Signature Stevia של סוויג'ן אושר בקולומביה Sweegen הרחיבה את טביעת הרגל של Signature Stevia ש
קונג'ן מייצרת שני ממתיקים טבעיים מבוססי חלבון תאומטין בקנה מידה גדול מותגי מזון ומשקאות זוכים לקבל שני כלים נוספים עבור
Sweegen מרחיבה את טביעת הרגל של השימוש בסטיביה במקסיקו הפורטפוליו השלם של Signature Bestevia® מבית Sweege
סוויג'ן מבעירה טריטוריה חדשה בהפחתת סוכר עם התקדמות קדימה בבראזין Sweegen, חלוצת בטכנולוגיות ובחידושים במרכיבי בריאו
 VEGANZONE תצמיח קהילה טבעונית ב-196 מדינות! VEGANZONE, "אפליקציית-על" חיונית למי שמאמץ אורח חי
בישול ואפייה עם שמן זית - אבל איזה הכי מתאים רגע אחד לפני שאתם רוצים לאפות ולטגן עם שמן זית, הנ
רשת מסעדות Dickey's Barbecue Pit מתרחבת למצרים ההתרחבות הבינלאומית של Dickey’s Barbecue Pit ממשיכ
Sweegen מרחיבה את מערך הפחתת הסוכר עם ברזאין ממתיק עצמתי Sweegen מרחיבה את מערך הממתיקים הנרחב שלה בתחילת 2
סוויג'ן מענגת את הצרכנים בסין עם פרמיזציה של שוקולד קונדיטוריה דל קלוריות כששוק השוקולד באסיה-פסיפיק מגוון וטעם הצרכנים נמשך
חברת קונג'ן מרחיבה את השימור הטבעי באמצעות תסיסה במקביל לשגשוג מגמת "המותגים הנקיים" בקטגוריות מוצר
ww ww
רשת מסעדות Dickey's Barbecue Pit מתרחבת לפקיסטן מסעדת הברביקיו Dickey’s Barbecue Pit בלאהור, פקיסט
המוצר בסטיביה רבודיוזיד® M של חברת סוויג'ן אושר באירופה חותמה של חברת סוויג'ן Sweegen באירופה הפך בולט יות
סיפורה של Fooditive כאשר השפעתו של המדע הופכת לתנועה: סיפורה של Foodit
CKE Restaurants פותחת את המסעדה ה-1,000 שלה ברחבי העולם CKE Restaurants Holdings, Inc הכריזה על פתיחתה של
הכירו את Bestevia® מבית SweeGen המעבר של צרכנים רבים ממדינות אסיה לאימוץ אורח חיים
Bestevia® Reb M של סוויג'ן בדרך לאישור הסופי באיחוד האירופי SweeGen הודיעה שממתיק הסטיביה מהדור הבא שלה Bestev
SweeGen מודיעה על המסחור של Bestevia® Reb N SweeGen מאפשרת עולם יותר בריא, יותר נטול אשמה ויות
שבועות, חג הביכורים והיינות הלבנים לרגל חג הגבינות והביכורים שכולם אוהבים, ריכזנו עבו
הוסף תגובה 
תגובות  ( תגובות)