סוויג'ן משבחת את המסגרת הטכנולוגית החדשה של סטיביה על ידי הרשות הבינלאומית לבטיחות במזון

דרוג:

 

 

סוויג'ן משבחת את המסגרת הטכנולוגית החדשה של  סטיביה על ידי הרשות הבינלאומית לבטיחות במזון

 

הגדרת דוגמה כללית לתקנים עבור מדינות

 

 

רנצ'ו סנטה מרגריטה, קליפורניה, 20 בינואר 2022, (GLOBE NEWSWIRE):

 

מחויבותה של חברת סוויג'ן לבריאות ולשלמות (בריאות גופנית ונפשית), הבאה לידי ביטוי בפתרונות להפחתת הסוכר, התחזקה אף יותר בעקבות Codex Alimentarius  (Codex) הרשות הבינלאומית לבטיחות במזון, שאימצה לאחרונה את ההנחיות לכל ארבע טכנולוגיות סטיביה, לרבות השימור הביולוגי שנעשה בסוויג'ן.

"מסגרת הקודקס החדשה הגיעה בעיתוי המושלם, מאחר שיתרונות הגליקוצידים של סטביול, המרכיב המתוק בעלה הסטיביה, תואם לנרטיב הבריאות והשלמות הרחב יותר, דבר בו הצרכנים מעוניינים יותר מבעבר, ושיצרני המזון והמשקאות בכל העולם שואפים שיהיה נגיש יותר", אומר לוקה ג'יאנון, סמנכ"ל מכירות בכיר.

המשמעות היא שכעת ישנה גישה משופרת לאימוץ אזורי של טכנולוגיות ייצור חדשות. כתוצאה מכך, תתאפשר גישה רחבה יותר לגליקוצידים של סטביול מוכרים פחות ובעלי טעם טוב יותר, וכן לאספקה יותר בת-קיימא של רכיבים בעלי טעם הדומה לסוכר.

חברת סוויג'ן החלה לתמוך באימוץ "מסגרת טכנולוגיית סטיביה" לפני ארבע שנים כחלק מקבוצת בעלות הברית, מועצת הסטיביה הבינלאומית (ISC). אימוץ מסגרת זו היה מאמץ מצד תעשיית הסטיביה ושיתוף פעולה בינלאומי, בו חברת סוויג'ן יצגה את טכנולוגיית השימור הביולוגי.

"בזכות מסגרת זו, מרבית מדינות העולם יאמצו בהדרגה את התקן הזה, וחותם הסטיביה הבינלאומי שלנו יוכל להתרחב מהר יותר ולהגיע למדינות בהן אנו מבקשים אישור שיאפשר לנו להציע את רכיביBestevia  הייחודיים שלנו, בעלי הטעם הנפלא, אשר מיוצרים באמצעות שימור ביולוגי." אמר ג'יאנון.

התקדמויות טכנולוגיות מודרניות, כגון שימור ביולוגי, מייצרות דור חדש של מולקולות ממתיק כגון ריבאודיוסידים אם, די ואי (E), אשר במקור מצויות בכמויות קטנות בעלה הסטיביה. להבדיל מרכיבי דור ראשון כמו ריבאודיוסיד איי, הריבאוסידים הללו משאירים טעם דמוי סוכר נקי, בעל פרופיל חושי טוב יותר. כמו כן, הם מבוקשים מאוד על ידי יצרני מזון ומשקאות במדינות בהן הם מאושרים חוקית.

"המסגרת שאומצה טובה מאוד למותגים שהיו רוצים גישה רחבה יותר לרכיבי הסטיביה של חברת סוויגן, בעלי הטעם הטהור והנקי, קרי, ריבאודיוסידים די, אי ואם, ועוד", אמר ג'אנון. "תוך מינוף טכנולוגיית השימור הביולוגי הייחודית לנו, נתחיל עם עלה הסטיביה ובעזרת אנזימים נפיק תוצר סופי, היינו גליקוסיד סטביול מטוהר (לא תערובת), אשר נוצר באופן טבעי בעלה הסטיביה".

במסגרת החדשה, כל הריבאודיוסידים של חברת סוויג'ן מאושרים על ידי קודקס. חברת סוויג'ן קבלה אשתקד אישור חוקי ל- Bestevia Reb Mהייחודי שלה באירופה, דבר המאפשר גמישות רבה יותר במתן מענה להעדפות האזוריות מבחינת מתיקות וטעם נהדר.

"אנו מברכים על אימוץ מסגרת Codex ועל ההזדמנות לתמוך בלקוחותינו ברחבי העולם עם חידושים חדשים להפחתת סוכר", אמר סטיבן צ'ן, מנכ"ל Sweegen. "Sweegen גאה להיות חלק מהמאמץ המשותף הזה להביא חדשנות נחוצה לתעשיית המזון והמשקאות".

אודות SweeGen

*     

SweeGen מספקת פתרונות של טעם מתוק ליצרני מזון ומשקאות ברחבי העולם.

יש לנו משימה להפחית את הסוכר והממתיקים המלאכותיים בתזונה הגלובלית שלנו. בשיתוף פעולה עם הלקוחות, אנו יוצרים מוצרים טעימים עם אפס סוכר שהצרכנים אוהבים. עם ממתיקי הסטיביה מהדור הבא הטובים ביותר בתיק שלנו כגון Bestevia® Rebs B, D, E, I, M, N יחד עם הידע המעמיק שלנו במשני טעם וחומרי מרקם, SweeGen מספקת פתרונות מובילים בענף שהלקוחות רוצים והצרכנים מעדיפים. " "Be well. Choose well – "תהיו בסדר – בחרו היטב"

למידע נוסף, צרו קשר באמצעות האימייל [email protected] ובקרו באתר של SweeGen, www.sweegen.com.

הצהרת אזהרה בנוגע להצהרות צופות פני עתיד

הודעה לעיתונות זו מכילה הצהרות צופות פני עתיד, כולל, בין היתר, הצהרות לגבי הסיכויים העתידיים של ממתיק עלה סטיביה Reb M. הצהרות אלה מבוססות על הציפיות הנוכחיות אך כפופות לסיכונים ואי ודאות מסוימים, שרבים מהם קשים לחיזוי והם מעבר לשליטתה של Sweegen, Inc.   סיכונים ואי ודאות רלוונטיים כוללים את אלה המוזכרים בהגשות ההיסטוריות של Sweegen, Inc. עם רשות ניירות ערך. סיכונים ואי-ודאויות אלה עלולים לגרום לתוצאות בפועל להיות שונות מהותית מאלה המובעות בהצהרות צופות פני עתיד או משתמעות מהן, ולכן יש לשקול אותן בקפידה. Sweegen, Inc אינה מתחייבת לעדכן הצהרות צופות פני עתיד עקב מידע חדש או אירועים או התפתחויות עתידיות.

קובץ מצורף

 

ליצירת קשר:

 

Ana Arakelian

Sweegen

949-709-0583

[email protected]

 

 

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE

 

לפרטים נוספים: נוי תקשורת 03-6026026 זהר 052-2641769


תגיות של המאמר: Sweegen | סוויג'ן |

כתבות נוספות בקטגוריה אוכל ומסעדות

Kolmar BNH מחוללת מהפכה ב-ESG עם HemoHIM, תוסף בריאות ידידותי לסביבה Kolmar BNH KRX: 200130)), יצרנית מובילה ומפתחת של
Kolmar BNH, יצרנית HemoHim, קיבלה סיווג NAI (אין התוויה לפעולה) מה-FDA בארה"ב 'HemoHim', תוסף בריאותי המיועד לחיזוק המערכת החיסו
סדנאות בישול ואפיה לגיבוש צוותים, למשפחות, לחברים סדנאות בישול ואפייה הפכו בשנים האחרונות לפעילות פו
Kolmar BNH מזרזת את הרחבת השוק האירופי עם HemoHIM G מונחה הטכנולוגיה שלה Kolmar BNH (KRX: 200130), חברת פיתוח וייצור מקורי
Kakaku.com: השקת שירות ההזמנות הגדול ביותר ביפן ממסעדות עבור תיירים Tabelog*2, ממנועי החיפוש וההזמנות הגדולים ביפן ממס
Kolmar BNH מחזקת את יכולת התחרות הגלובלית באמצעות פונקציונליות כפולה של HemoHIM Kolmar BNH (KOSDAQ: 200130), יצרנית פיתוח מקורי (O
Kolmar BNH מרחיבה את השוק הגלובלי שלה ומשיקה את HemoHIM G בטייוואן Kolmar BNH (KRX: 200130), פירמה קוריאנית מובילה לפ
Hemohim, מזון פונקציונלי לחיזוק המערכת החיסונית, מכה גלים בקהילה הגלובלית ‏Hemohim צובר פופולריות מרשימה בשוק הגלובלי כאחד מ
איגוד יצרני הסאקה והשוצ'ו ביפן קיים ארוחת ערב בליון לציון שיתוף הפעולה עם אומני קולינריה צרפתים Japan Sake and Shochu Makers Association - איגוד י
Fresh Del Monte חושפת את Rubyglow® Pineapple, האננס עם הקליפה האדומה Fresh Del Monte Produce Inc (סימול בורסת ניו יורק:
Crurated מכריזה על זמינות בלעדית של יינות אוסף וינטג' מדומיין רוברט גרופייר הן עבור קונים פרטיים והן עבור מסעדות ברחבי העולם Crurated, קהילת היין הלונדונית שנועדה לחבר בין אני
פסטיבל הקוקטיילים הגדול בעולם חושף את ג'ייקוב מרטין כברמן הטוב בעולם ג'ייקוב מרטין, מקנדה, הוכר על ידי אגדות התעשייה כב
Mosa Meat מוסמכת B Corp Mosa Meat, מובילה בייצור בשר בקר מתורבת, הודיעה ה
Rebaudioside M של סוויג'ן קיבל הרשאה מלאה לשימוש בבריטניה חדשנית המתיקות והטעמים העולמית, Sweegen הודיעה כי
הבשרים של Arby's מגיעים לערב הסעודית ‏Arby’s, מרשתות המסעדות הגדולות בארצות הברית, הכרי
Mosa Meat מתכוננת לכניסה לשוק על ידי פתיחת קמפוס הבשר המתורבת הגדול בעולם עד כה ועבודה עם השף בעל שני כוכבי מישלן הנס ואן וולדה Mosa Meat, מובילה בתחום הבשר המעובד שמגדלת בשר בקר
טכנולוגיית החלבון המתוק מבוסס הברזאין של סוויג'ן זכה לסטטוס FEMA GRAS חדשנית המתיקות והטעמים העולמית, Sweegen הודיעה כי
Crurated מכריזה על האירועים הבלעדיים של 2023 Crurated, קהילת יין חברתית מלונדון שנועדה לחבר אני
משקאות Oleato™‎  מגיעים לחנויות נבחרות של סטארבקס ביפן ב-20 באפריל סטארבקס ‏Starbucks הכריזה היום על השקה של סדרת משק
מזקקת Glen Grant חושפת וויסקי סינגל מאלט סקוטי חדש בן 21 החוגג פיצוץ טרופי של טעם מזקקת Glen Grant , הממוקמת בלב אזור הספייסייד, הוד
הוסף תגובה 
תגובות  ( תגובות)