מתוק לו מתוק לו... הקינוחים החדשים בדרבי בר פורט

דרוג:

מתוק לו מתוק לו.... ולו רק בגלל: תפריט הקינוחים החדש של 'דרבי בר דגים פורט' מותאם לסוכרתיים, חולי צליאק ושומרי בשר/חלב

מסעדת 'דרבי בר דגים פורט TLV', שהושקה לפני כחודש בנמל תל אביב בחלל מועדון הTLV  המיתולוגי הפונה לכיוון הים, משיקה בימים אלו תפריט קינוחים חדש ומגוון במיוחד, הכולל עשרה מתוקים, מתוקים וטעימים להשלמת הארוחה.

בתפריט הקינוחים של דרבי בר פורט הושקעה מחשבה רבה מתוך הרצון לתת מענה לכל קהל לקוחות המסעדה: לסוכרתיים - קינוח ללא סוכר, לשומרים חלב/בשר – קינוח פרווה ולסובלים מצליאק – קינוח ללא גלוטן. בנוסף, חשוב לציין כי התפריט בדרבי בר דגים פורט ידידותי לחולי צליאק והוא כולל מס' מאזטים ללא גלוטן, אופן הכנת הדגים שאינו כולל גלוטן ולחם מיוחד ללא גלוטן שניתן לקבל באופן קבוע במסעדה.

ü      עוגת ביסקוויטים ביתית – שכבות ביסקוויטים, קרם וניל ושוקולד קריספי בציפוי עדין של גאנש שוקולד מריר.

 

ü      מעדן חלבה – על מצע של מרנג שוקולד ופקאנים, קרם חלבה בציפוי של פתיתי קריספי נוגט ומעליהם שערות חלבה בשילוב סילאן.

 

ü      שוויצריה הקטנה – על תחתית של עוגיית מרנג שוקולד, קרם מסקרפונה שבתוכו שכבה קריספית של שוקולד מריר ומעליו נטיפי שוקולד לבן.

 

ü      קרמבל תפוחים – פאי תפוחים בשילוב קינמון וצימוקים במעטפת פירורי בצק 'שטרויזל'.

 

ü      סופלה – פונדט שוקולד חם הנאפה במקום.

 

ü      ברולה קומותיים – שכבות של קרם ברולה וניל סמיפרדו וביניהם טווילים של בצק עלים מקורמל.

 

ü      קדאיף – עוגת קדאיף שתי שכבות עם קרם פטיסייר.

 

ü      מלבי – קרם מי ורדים על בסיס שמנת.

 

ü      סורבה בטעמים – מבחר גלידות סורבה בטעמים משתנים.

 

ü      מרקיז בלגי (ללא סוכר) – קרם שוקולד בלגי איכותי ללא סוכר בציפוי של גאנש שוקולד מריר על מצע של בצק פריך שוקולד.

 

 

 

'דרבי בר דגים פורט' ממוקמת מטרים ספורים מחוף הים של תל אביב וכוללת חלל פנימי מעוצב וחלל חיצוני שתוכננו על ידי האדריכל ירון טל תוך שימוש באלמנטים של עץ, רשתות דייגים, מרצפות מצוירות וחיפויי קירות מגוונים. המסעדה אשר מכילה כ- 250 אורחים וכוללת גם חלל אירועים פרטי הוקמה על ידי אנשי העסקים והמסעדנים בני רוזן ורועי ליאון. סניף זה מצטרף לסניפים הוותיקים בקניון רמת אביב, במרינה הרצליה וסניף יגאל אלון תל אביב .

'דרבי בר דגים פורט TLV' שמציע נוף לים התיכון ובריזה מלטפת משלים את החוויה הזו עם מנות ייחודיות של דגים, פירות ים, בשר ופסטה, וכולם הופכים את הארוחה לבילוי חוויתי. הקו הקולינארי גובש על ידי צוות המסעדה על מנת ליצור תפריט בו כל אחד ימצא את טעמו. מבחר הדגים והמנות מרשים במיוחד - במקום מציעים מבחר דגי בריכה שבניהם בורי, פורל, מוסר, דגי ים כגון דניס, ברבוניה, לוקוס, לברק ובנוסף מנות עיקריות והצעות מיוחדות המבוססות על דגים ומאכלי ים כגון שרימפס, קלאמרי, צדפות קוקי סאן ז'ק ולחי של לוקוס. בנוסף לדגים, הבשר והמנות המיוחדות, בדרבי בר פורט ניתן להזמין גם פסטות מושקעות. לצד המנה העיקרית מוגשים מבחר סלטים שבניהם הרינג ביתי, איקרה וסלט הכרובית והחצילים המטוגנים תוצרת בית לצד לחם איכותי. הילדים שביננו ימצאו בתפריט מנות מיוחדות כמו פיש אנד צ'יפס, פסטות ואפילו מוזמנים ליהנות מהדגים של המבוגרים.

דרבי בר דגים פורט TLV , התערוכה 3 נמל תל אביב להזמנות: 03-6246050

שעות פתיחה: כל יום משעה 12:00 עד הלקוח האחרון

לפרטים נוספים: ערן קליגר, Kliger/BB&A  יחסי ציבור ותקשורת – 0544440455




תגיות של המאמר: 

כתבות נוספות בקטגוריה אוכל ומסעדות

איגוד יצרני הסאקה והשוצ'ו ביפן: מומחי משקאות עולמיים חוקרים את תרבות הסאקה, ההונקאקו שוצ'ו והאוואמורי היפנית איגוד יצרי הסאקה והשוצ'ו ביפן - ‏The Japan Sake an
ג'יי ג'יי ג'וליוס סון, סולן KALEO, והיזם רוברט ווסמן ישיקו אוסף יין ייחודי במהדורה מוגבלת ב-WineParis ג'יי ג'יי ג'וליוס סון (JJ Julius Son), סולן להקת ה
fgjh ghj
Kolmar BNH מחוללת מהפכה ב-ESG עם HemoHIM, תוסף בריאות ידידותי לסביבה Kolmar BNH KRX: 200130)), יצרנית מובילה ומפתחת של
Kolmar BNH, יצרנית HemoHim, קיבלה סיווג NAI (אין התוויה לפעולה) מה-FDA בארה"ב 'HemoHim', תוסף בריאותי המיועד לחיזוק המערכת החיסו
סדנאות בישול ואפיה לגיבוש צוותים, למשפחות, לחברים סדנאות בישול ואפייה הפכו בשנים האחרונות לפעילות פו
Kolmar BNH מזרזת את הרחבת השוק האירופי עם HemoHIM G מונחה הטכנולוגיה שלה Kolmar BNH (KRX: 200130), חברת פיתוח וייצור מקורי
Kakaku.com: השקת שירות ההזמנות הגדול ביותר ביפן ממסעדות עבור תיירים Tabelog*2, ממנועי החיפוש וההזמנות הגדולים ביפן ממס
Kolmar BNH מחזקת את יכולת התחרות הגלובלית באמצעות פונקציונליות כפולה של HemoHIM Kolmar BNH (KOSDAQ: 200130), יצרנית פיתוח מקורי (O
Kolmar BNH מרחיבה את השוק הגלובלי שלה ומשיקה את HemoHIM G בטייוואן Kolmar BNH (KRX: 200130), פירמה קוריאנית מובילה לפ
Hemohim, מזון פונקציונלי לחיזוק המערכת החיסונית, מכה גלים בקהילה הגלובלית ‏Hemohim צובר פופולריות מרשימה בשוק הגלובלי כאחד מ
איגוד יצרני הסאקה והשוצ'ו ביפן קיים ארוחת ערב בליון לציון שיתוף הפעולה עם אומני קולינריה צרפתים Japan Sake and Shochu Makers Association - איגוד י
Fresh Del Monte חושפת את Rubyglow® Pineapple, האננס עם הקליפה האדומה Fresh Del Monte Produce Inc (סימול בורסת ניו יורק:
Crurated מכריזה על זמינות בלעדית של יינות אוסף וינטג' מדומיין רוברט גרופייר הן עבור קונים פרטיים והן עבור מסעדות ברחבי העולם Crurated, קהילת היין הלונדונית שנועדה לחבר בין אני
פסטיבל הקוקטיילים הגדול בעולם חושף את ג'ייקוב מרטין כברמן הטוב בעולם ג'ייקוב מרטין, מקנדה, הוכר על ידי אגדות התעשייה כב
Mosa Meat מוסמכת B Corp Mosa Meat, מובילה בייצור בשר בקר מתורבת, הודיעה ה
Rebaudioside M של סוויג'ן קיבל הרשאה מלאה לשימוש בבריטניה חדשנית המתיקות והטעמים העולמית, Sweegen הודיעה כי
הבשרים של Arby's מגיעים לערב הסעודית ‏Arby’s, מרשתות המסעדות הגדולות בארצות הברית, הכרי
Mosa Meat מתכוננת לכניסה לשוק על ידי פתיחת קמפוס הבשר המתורבת הגדול בעולם עד כה ועבודה עם השף בעל שני כוכבי מישלן הנס ואן וולדה Mosa Meat, מובילה בתחום הבשר המעובד שמגדלת בשר בקר
טכנולוגיית החלבון המתוק מבוסס הברזאין של סוויג'ן זכה לסטטוס FEMA GRAS חדשנית המתיקות והטעמים העולמית, Sweegen הודיעה כי
הוסף תגובה 
תגובות  ( תגובות)