מטריקס ורד האט השיקו גרסה חדשה של Red Hat

דרוג:

מטריקס ורד האט השיקו בישראל את גרסת 7 החדשה של Red Hat Enterprise Linux

רד האט ומטריקס, המפיצה הראשית של  רד-האט  (Red Hat) בישראל, השיקו את גרסת Red Hat Enterprise Linux 7 החדשה, במסגרת אירוע חגיגי שערכו בהשתתפות מאות לקוחות ושותפים עסקיים בסינמה סיטי בגלילות.

 

גרסת  Red Hat Enterprise Linux 7 החדשה מביאה עימה מגוון רחב של יכולות ושיפורים ייחודיים במטרה לתת מענה מלא ויעיל יותר לצרכים ולאתגרים של הדאטה סנטר הארגוני המודרני והעתידי, כגון ניהול ענן היברדי וסביבות עבודה משולבות.

 

יתרונות הגרסה החדשה באים לידי ביטוי בסטנדרטים הגבוהים ביותר של אבטחה, ביציבות ואמינות גבוהה הנדרשת למערכות קריטיות, בביצועים גבוהים ובקלות הניהול של סביבות ה-IT. כל זאת מעבר לגמישות ולזריזות העבודה, המאפיינת את פתרונות רד האט. בין החידושים ניתן למצוא מערכת חדשה לניהול התהליכים במערכת ההפעלה ובאפליקציות, יכולות Tuning מתקדמות, התממשקות והטמעה בסביבות וירטואליות, מנגנון ניהול זהויות מרכזי ויעיל יותר, כלי פיתוח ודסקטופ מתקדם וידידותי יותר.

 

את דברי הפתיחה בכנס נשא חואן רובר, שמונה לאחרונה למנהל קבוצת הקוד הפתוח בחטיבת מוצרי התוכנה של מטריקס, נציגת רד האט ישראל. רובר בירך את המשתתפים והודה להם על חלקם בקידום קהילת משתמשי רד האט בישראל.

 

דובר נוסף במפגש היה מוטי הדס, סגן מנהל חטיבת מוצרי התוכנה של מטריקס. לדברי הדס, "85% מהארגונים בעולם משתמשים בקוד פתוח וישראל מובילה בתחום זה, בין היתר בזכות פתרונות רד האט לשוק הארגוני בישראל". לדבריו "הדרך של רד האט היא לשתף ולאמץ את החדשנות של  כ-100,000 פרויקטי קוד פתוח בעולם ולהפוך אותם לפתרונות IT יציבים, בדוקים ומוסמכים עם מערך תמיכה מסביב לשעון. אקו סיסטם מלא ומבוסס המאפשר לארגוני אנטרפרייז להשתמש בפתרונות הקוד הפתוח, תוך מימוש כל היתרונות שלהם ובבטחון מלא".

 

עוד ציין הדס  כי "מטריקס מייצגת את פתרונות רד האט מזה 11 שנים ומאז פתרונות הקוד הפתוח של רד האט הפכו לחלק בלתי נפרד ממערך המחשוב של הארגונים המובילים והגדולים בישראל עם למעלה מ-700 לקוחות ו-12 שותפים עסקים שיחד עם מטריקס מובילים את התחום".

 

דן טולדנו, מנהל אזורי ברד האט לאזור ישראל, יוון וקפריסין, ציין כי "רד האט מצטיינת בשבירת מוסכמות ומביאה חדשנות לכל מי שמיישם ומטמיע את פתרונותיה בארגון".

לדבריו "ניתן למצוא פתרונות קוד פתוח גם במערכות מבצעיות וקריטיות ומבצע 'צוק איתן' הוא הוכחה בולטת לכך". טולדנו ציין כי הקוד הפתוח מאפשר את כוח הבחירה, ומטריקס ורד האט מאפשרות זאת לחברות וארגוני אנטרפרייז."

 

טולדנו הוסיף כי גרסת Red Hat Enterprise Linux 7 מביאה  מגוון רחב של חידושים ושיפורים ובראשן הוספת פונקציית ה- "מכולות" (containers) של יישומים, כך שניתן להרחיב את סביבת ה-IT  לסביבות משולבות - מהיישומים ועד לשירותי ענן – בכל מקום, במערכות הפיזיות, במכונות הווירטואליות ובכל תצורות הענן.

 

למידע נוסף על הגרסה החדשה:חואן רובר [email protected]

 

 

 

 

אודות מטריקס:

מטריקס, המעסיקה כ-6,750 מקצועני ,IT הינה חברת טכנולוגיית המידע המובילה בשוק הישראלי. מטריקס עוסקת בביצוע פרויקטי אינטגרציה מן הגדולים במשק, פיתוח ויישום טכנולוגיות, פתרונות ומוצרי תוכנה, ייצוג ושיווק מוצרי תוכנה מובילים מהעולם, שירותי תשתית, ייעוץ, ,Offshore מיקור חוץ, בדיקות, הדרכה והטמעה, ופתרונות חומרה מובילים.

הייחודיות של מטריקס הינה בראייתה העסקית וביכולתה להתאים טכנולוגיות ופתרונות ללקוחותיה, הודות לשילוב שירותים רוחביים של חטיבות הרוחב המספקות מענה מלא לניהול ומימוש פרוייקט IT מקצה לקצה, שירותים על פי מגזרי שוק של החטיבות המגזריות המספקות את הידע והניסיון בעולם התוכן של המגזר, והראיה העסקית ומרכזי ההתמחות המספקים את הניסיון, ההתמחות והפתרונות הטכנולוגים והאפליקטיביים.

עם לקוחותיה של מטריקס נמנים מאות גופים וחברות מהמובילים בישראל בתחומי התעשייה, מסחר, בנקאות ופיננסים, טלקום, בטחון, בריאות והמגזר הממשלתי ציבורי. מטריקס מדורגת כחברה שהכי כדאי לעבוד בה בתחום שירותיIT  ע"פ  סקר BDI.

מטריקס נסחרת בבורסה לניירות ערך בת"א במדד תל אביב 100 ונסחרת גם במדד היוקרתי של החברות הגדולות המחלקות דיבידנד - תל דיב 20. מחזור המכירות של מטריקס במהלך שנת  2013 הגיע ל- 2 מיליארד שקל.  חברות המחקר מדרגות את מטריקס במקום הראשון בענף שירותי התוכנה בישראל,STKI  מדרגת את מטריקס בראש זו השנה התשיעית ו- IDC מדרגת את מטריקס ראשונה זו השנה השישית ברציפות.

 


תגיות של המאמר: רד האט | Red Hat | מטריקס |

כתבות נוספות בקטגוריה הייטק וטכנולוגיה

העדשות הכפולות של C30 Dual מעניקות להורים יד מסייעת IMILAB, מובילה בטכנולוגיית בית חכם, תשיק את IMILAB
BlinkOps משיקה את הפלטפורמה הראשונה ללא קוד לבניית סוכני אבטחה עבור צוותים ארגוניים BlinkOps, הפלטפורמה המובילה בתחום האוטומציה של האב
Imricor מתחילה בניסוי VISABL-VT ‏ Imricor Medical Systems, Inc. ("החברה" או Imrico
HYCU® חושפת את R-Shield™ כדי לספק כיסוי חוסן סייבר מוחלט עבור סביבות תוכנה כשירות, מחשוב ענן וגם סביבות IT מקומיות HYCU, Inc, מובילה בתחום ההגנה על נתונים מודרניים ע
81% מצוותי אבטחת הסייבר רואים באוטומציית אבטחה מבוססת בינה מלאכותית עדיפות אסטרטגית – חשיפה של סקר שנערך על ידי BlinkOps BlinkOps, פלטפורמת אוטומציית האבטחה המובילה בשוק,
חברת הסטרטאפ Axibo AI מווטרלו הבטיחה 12 מיליון דולר כדי להיות חלוצה בפיתוח רובוטים דמוי אדם ש-'מיוצרים בקנדה' Axibo Inc, חברה חדשנית בתחום הרובוטיקה שפועלת מווט
ניצחונות לבינה המלאכותית בתחרות הנחשבת ביותר לרחפנים אוטונומיים באבו דאבי ליגת המרוצים לרחפנים אוטונומיים של אבו דאבי (A2RL)
OMP ממוקמת גבוה מכולן בקטגוריית יכולת הביצוע ב-Gartner® Magic Quadrant™ לשנת 2025 עבור פתרונות תכנון שרשרת אספקה OMP, מובילה עולמית בפתרונות תכנון שרשרת אספקה, הוכ
AI-Media חושפת את LEXI Voice בתערוכת NAB 2025 - זמין גלובלית עם תרגום קולי מועצם בינה מלאכותית AI-Media (ASX: AIM), מובילה עולמית בטכנולוגיית כתו
Zoom Workplace for Frontline זמין כעת כדי לשפר את התקשורת במשמרת ואת ניהול העבודה לעובדים בשטח Zoom Communications, Inc (נאסד"ק: ZM) הכריזה היום
GA-ASI מכריזה על השקעות טכנולוגיות מאירוע Blue Magic Netherlands General Atomics Aeronautical Systems, Inc (GA-ASI)
VeriSilicon משיקה מעבד גרפי OpenGL ES עם צריכת הספק נמוכה ביותר וביצועי 3D/2.5D היברידיים להתקנים לבישים VeriSilicon (688521.SH) הכריזה היום על השקת GCNano
VeriSilicon חושפת את VC9000D_LCEVC: מפענח וידאו LCEVC יעיל במיוחד התומך ב-8K Ultra HD ‏VeriSilicon (688521.SH) הכריזה היום על השקת VC900
Gradiant זוכה בפרס הזהב בטקס פרסי Edison לשנת 2025 עבור ForeverGone PFAS Removal and Destruction ‏Gradiant, חברה מובילה בעולם בתחום הטיפול המתקדם ב
SolarWinds מציגה באירועים הגלובליים של GITEX 2025 ‏SolarWinds (NYSE:SWI), ספקית מובילה של תוכנה פשוט
ExaGrid מרעננת את משפחת המוצרים שלה בדגמים חדשים ומוציאה את גרסה 7.2.0 ExaGrid®, הספקית של הפתרון היחיד בענף לאחסון גיבוי
GA-ASI חתמה על עסקת שיתוף פעולה עם Hanwha מדרום קוריאה General Atomics Aeronautical Systems, Inc. (GA-ASI
Bitget משיקה את Bitget Onchain כדי להעניק למשתמשי CEX גישה מוקדמת לנכסי בלוקצ'יין מבטיחים Bitget, הבורסה המובילה למטבעות קריפטוגרפים וחברת ה
DPI מקבלת את אישור ISO 27001 היוקרתי על ניהול אבטחת מידע ‏Datalec Precision Installations (DPI), ספקית מובי
GA-ASI מרחיבה את יכולת הכיוון למטה עבור MQ-9B SeaGuardian® General Atomics Aeronautical Systems, Inc (GA-ASI)
הוסף תגובה 
תגובות  ( תגובות)