'איטלקיה בפשפשים' -מסעדה חדשה ביפו של בעלי בר ה'מרגוזה'

דרוג:

'איטלקיה בפשפשים' – מסעדה עם תפריט איטלקי 'עממי' בניצוחו של השף פז רוטנברג (שותף עם בעלי בר המרגוזה) לשעבר פסטיס, רפאל, טוטו, סטאז'ים באיטליה ועוד). המסעדה ממוקמת בלב שוק הפשפשים, נהנית מאווירה קסומה ומעוצבת בסגנון איטלקי. 

'איטלקיה בפשפשים' מציעה תפריט איטלקי 'עממי', בפרשנותו האישית של רוטנברג, המקפיד להוסיף לטעמים האיטלקיים המסורתיים נגיעות אישיות שמשתקפות במנות הדגל של המסעדה- 'ריזוטו', מזן ארבוריו (סוג האורז), מנה המורכבת מגבינת מסקרפונה, ציר ירקות, מוצרלה מעושנת, בייקון, עירית, מלח, פלפל ושמן זית או ניוקי (הנעשה במקום טרי יום- יום) בחמאה, שום ומעל קרפצ'יו סלמון, גרידת לימון ועירית.

פיצות ביתיות שנאפות במקום: פיצת "איטליאן מיטבולס" עם רוטב עגבניות, בצל חרוך, כדורי בשר, אורגנו וגבינת פרמג'יאנו. בנוסף לתפריט העשיר, המסעדה מציעה לחולי צליאק ליהנות ממגוון רחב של רטבים לצד פסטות מקמח תירס/ קמח אורז, ביניהם : "פסטה קרבונרה"- חלמון ביצה, פרמג'יאנו ופנצ'טה (כמו בייקון אבל באיטלקית).
 
מבעלי המקום נמסר: "היוזמה לפתיחת המסעדה היא חלק מרצוננו לפתח את שוק הפשפשים ולהתפתח בו, השוק הינו מקום רומנטי וקסום שאנו מאמינים בו מאוד, המסעדה משקפת את החזון שהנחה אותנו בפתיחת בר ה'מרגוזה', אנחנו שמחים לתת מענה לתושבי השכונה ולמבקרים עם תפריט מגוון, מחירים נוחים ושירות איכותי".
 
 
אוכל עממי, מקורי והמחירים מתאימים לקהל הרחב.
 
'איטלקיה בפשפשים'- רח' עולי ציון 16- פינת רח' מרגוזה
טלפון-03-6829678
מייל – [email protected]
שעות פתיחה – 12:00 ועד אחרון הלקוחות
חפשו אותנו בפייסבוק- 'איטלקיה בפשפשים'

כתבות נוספות בקטגוריה אוכל ומסעדות

איגוד יצרני הסאקה והשוצ'ו ביפן: מומחי משקאות עולמיים חוקרים את תרבות הסאקה, ההונקאקו שוצ'ו והאוואמורי היפנית איגוד יצרי הסאקה והשוצ'ו ביפן - ‏The Japan Sake an
ג'יי ג'יי ג'וליוס סון, סולן KALEO, והיזם רוברט ווסמן ישיקו אוסף יין ייחודי במהדורה מוגבלת ב-WineParis ג'יי ג'יי ג'וליוס סון (JJ Julius Son), סולן להקת ה
fgjh ghj
Kolmar BNH מחוללת מהפכה ב-ESG עם HemoHIM, תוסף בריאות ידידותי לסביבה Kolmar BNH KRX: 200130)), יצרנית מובילה ומפתחת של
Kolmar BNH, יצרנית HemoHim, קיבלה סיווג NAI (אין התוויה לפעולה) מה-FDA בארה"ב 'HemoHim', תוסף בריאותי המיועד לחיזוק המערכת החיסו
סדנאות בישול ואפיה לגיבוש צוותים, למשפחות, לחברים סדנאות בישול ואפייה הפכו בשנים האחרונות לפעילות פו
Kolmar BNH מזרזת את הרחבת השוק האירופי עם HemoHIM G מונחה הטכנולוגיה שלה Kolmar BNH (KRX: 200130), חברת פיתוח וייצור מקורי
Kakaku.com: השקת שירות ההזמנות הגדול ביותר ביפן ממסעדות עבור תיירים Tabelog*2, ממנועי החיפוש וההזמנות הגדולים ביפן ממס
Kolmar BNH מחזקת את יכולת התחרות הגלובלית באמצעות פונקציונליות כפולה של HemoHIM Kolmar BNH (KOSDAQ: 200130), יצרנית פיתוח מקורי (O
Kolmar BNH מרחיבה את השוק הגלובלי שלה ומשיקה את HemoHIM G בטייוואן Kolmar BNH (KRX: 200130), פירמה קוריאנית מובילה לפ
Hemohim, מזון פונקציונלי לחיזוק המערכת החיסונית, מכה גלים בקהילה הגלובלית ‏Hemohim צובר פופולריות מרשימה בשוק הגלובלי כאחד מ
איגוד יצרני הסאקה והשוצ'ו ביפן קיים ארוחת ערב בליון לציון שיתוף הפעולה עם אומני קולינריה צרפתים Japan Sake and Shochu Makers Association - איגוד י
Fresh Del Monte חושפת את Rubyglow® Pineapple, האננס עם הקליפה האדומה Fresh Del Monte Produce Inc (סימול בורסת ניו יורק:
Crurated מכריזה על זמינות בלעדית של יינות אוסף וינטג' מדומיין רוברט גרופייר הן עבור קונים פרטיים והן עבור מסעדות ברחבי העולם Crurated, קהילת היין הלונדונית שנועדה לחבר בין אני
פסטיבל הקוקטיילים הגדול בעולם חושף את ג'ייקוב מרטין כברמן הטוב בעולם ג'ייקוב מרטין, מקנדה, הוכר על ידי אגדות התעשייה כב
Mosa Meat מוסמכת B Corp Mosa Meat, מובילה בייצור בשר בקר מתורבת, הודיעה ה
Rebaudioside M של סוויג'ן קיבל הרשאה מלאה לשימוש בבריטניה חדשנית המתיקות והטעמים העולמית, Sweegen הודיעה כי
הבשרים של Arby's מגיעים לערב הסעודית ‏Arby’s, מרשתות המסעדות הגדולות בארצות הברית, הכרי
Mosa Meat מתכוננת לכניסה לשוק על ידי פתיחת קמפוס הבשר המתורבת הגדול בעולם עד כה ועבודה עם השף בעל שני כוכבי מישלן הנס ואן וולדה Mosa Meat, מובילה בתחום הבשר המעובד שמגדלת בשר בקר
טכנולוגיית החלבון המתוק מבוסס הברזאין של סוויג'ן זכה לסטטוס FEMA GRAS חדשנית המתיקות והטעמים העולמית, Sweegen הודיעה כי
הוסף תגובה 
תגובות  ( תגובות)